Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Η Bild ξαναχτύπησε: "Ξέφρενα πάρτι στη Θεσσαλονίκη"!


Επανήλθε η μεγάλη σκανδαλοθηρική εφημερίδα της Γερμανίας, με ένα ακόμη κίτρινο ρεπορτάζ.


Θέλοντας αφενός να υποβαθμίσει το μέγεθος της οικονομικής κρίσης και των δυσβάστακτων βαρών που καλούνται να σηκώσουν οι πολίτες, και αφετέρου να αναβαθμίσει το στερεότυπο του σπάταλου Έλληνα που έχτισε με μαεστρία τα τελευταία χρόνια, φιλοξενεί ρεπορτάζ που αναφέρεται στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.

"Στη Θεσσαλονίκη διασκεδάζουν σαν να μην υπάρχει αύριο", επισημαίνει στο σχετικό ρεπορτάζ που φέρει τον.. εύγλωττο τίτλο: Ξέφρενα πάρτι στη Θεσσαλονίκη!

"Κρίση; Ποια κρίση; Όποιος πιστεύει ότι στην Ελλάδα το μόνο που πράγμα που κυριαρχεί είναι να σφίγγεις γερά τα δόντια, τότε δεν ξέρει τη Θεσσαλονίκη", αναφέρει η… μεγάλη σκανδαλοθηρική του γερμανικού Τύπου.

"Στη δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική πόλη, διασκεδάζει κανείς σαν να μην υπάρχει αύριο. Και αυτό όχι μόνο το Σαββατοκύριακο", καταλήγει το ρεπορτάζ.

Μια μόνο ερμηνεία των πραγμάτων υπάρχει. Το πιθανότερο είναι το δημοσιογραφικό τιμ της γερμανικής εφημερίδας να βρέθηκε στο κλαμπ του Αντώνη Κανάκη, στη Χαλκιδική όπου και η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο και οι τιμές κάνουν τον πελάτη να κοκκινίζει..

Κρίμα, πάντως, την επίσκεψη που έκανε στη Bild ο άλλος Αντώνης.. Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, την ημέρα κατά την οποία συναντήθηκε με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Παρ’ ότι η συνάντηση του κ. Σαμαρά με τα διευθυντικά στελέχη της εφημερίδας έγινε σε ζεστό κλίμα, τα αποτελέσματα, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ