Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός - Νεφώσεις, μπόρες και σποραδικές καταιγίδες

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός - Νεφώσεις, μπόρες και σποραδικές καταιγίδες

Βροχερός προβλέπεται σήμερα ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα, που από το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται σποραδικές καταιγίδες και στην υπόλοιπη χώρα τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά, ενω η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ από το μεσηνέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Θεσσαλονίκη, προβλέπονται επίσης λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν αρχικά λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και πιθανόν να σημειωθούν παροδικές μπόρες, ενώ στη δυτική Μακεδονία αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως από το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές μπόρες. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 16 ως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 ως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη θα φτάσει και τους 31.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ