Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΑΛΚΙΔΑ: Μαστροποί αλλοδαποί εξέδιδαν Ρουμάνες


Ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου εξέδιδε 20χρονη αντί 150 ευρώ  Συνελήφθη απ' την Αστυνομία και η σύζυγος του στη Λάρισα
Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι προήγαγαν στην πορνεία νεαρές γυναίκες Ρουμανικής καταγωγής
Η δράση τους έλαβε τέλος μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία αστυνομικός εμφανίστηκε σε προκαθορισμένη συνάντηση προσποιούμενος τον πελάτη
Εξαρθρώθηκε, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, οργανωμένο κύκλωμα μαστροπών που προήγαγε στηνπορνεία νεαρές γυναίκες Ρουμανικής καταγωγής.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες (08-09-2012) το βράδυ, συνελήφθησαν συνολικά τρεις (3) αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 41 και 37 ετών και ένας 17χρονος υπήκοος Ρουμανίας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία.
Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες οι δράστες, κλείνοντας ραντεβού μέσω κινητού τηλεφώνου, εξέδιδαν νεαρές γυναίκες έναντι χρηματικού αντιτίμου, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία με τον 37χρονο, όπου συμφωνήθηκε συνάντηση σε περιοχή της Χαλκίδας με σκοπό την ερωτική συνεύρεση αντί του χρηματικού ποσού των (50) ευρώ.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες περίπου στις 22:00΄το βράδυ, κατά την διάρκεια της οποίας ο 41χρονος και ο 17χρονος παρέδωσαν σε αστυνομικό του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, που προσποιούταν τον πελάτη, μία 26χρονη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής, έναντι του προσυμφωνημένου χρηματικού ποσού το οποίο είχε προσημειωθεί.
Άμεσα οι δύο δράστες ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα ήταν αυτό με το οποίο είχε συμφωνηθεί το ραντεβού.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε και η συμμετοχή του 37χρονου δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στα Ψαχνά Ευβοίας έξωθεν της οικίας του, όπου διέμενε μαζί με τον 17χρονο συνεργό του.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επιπλέον το χρηματικό ποσό των (285) ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δράση των συλληφθέντων.
Σε βάρος της 26χρονης βεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς παράβαση πταισματικού χαρακτήρα, με βάση τον Νόμο 2734/99 « περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
viotiashop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ