Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με κατά τόπους βροχές και καταιγίδες

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με κατά τόπους βροχές και καταιγίδες

Για σήμερα Πέμπτη, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με πιθανότητα βροχών και καταιγίδων μικρής διάρκειας, κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, ενω η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Η Θεσσαλονίκη, θα έχει επίσης συννεφιασμένο και βροχερό καιρό σήμερα,, αφού το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικής μπόρας στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας, κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και με πιθανότητα τοπικής μπόρας κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη..
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ