Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε. Λιβαδειάς-Νέα εκτός έδρας φιλική νίκη

A.E.L._new_P8200002
Η νέα ομάδα μπάσκετ των αντρών της Αθλητικής Ενωσης Λιβαδειάς εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά...
Η ομάδα που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της (για πέμπτη σερί σεζόν) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (2ος όμιλος του νότιου όμιλου), μετά από τη νίκη με 80-78 επί του Α.Σ.Ε. “Δούκας”, πέτυχε άλλη μια εκτός έδρας φιλική νίκη σε βάρος ομάδας που θα αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Το συγκρότημα του Νίκου Χρυσόγελου, το απόγευμα της Τετάρτης 26/9, επικράτησε της ομάδας του Γ.Π.Σ. Χαλκίδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (!)
Στο φιλικό που έγινε στο κλειστό της Εξω Παναγίτσας η Α.Ε.Λ. επικράτησε με 70-58 (στο ημίχρονο είχε προηγηθεί 54-34) αφήνοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.
Η νίκη παίρνει ιδιαίτερη αξία αν σκεφτεί κανείς οτι δεν αγωνίστηκαν ο Τάσος Δημητριάδης (υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για 10 ημέρες) και ο Γιώργος Τερματζίδης.
Ο Νίκος Χρυσόγελος στηρίχτηκε στον Βαγγέλη Παπαδόπουλο ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του ματς.
Πολύ καλά στάθηκαν σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Δημήτρης Παπαντωνίου και ο Κώστας Σταμάτης ενώ αγωνίστηκε και πήγε πολύ καλά και ο Κώστας Δελέγκος ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στα προηγούμενα φιλικά διότι παντρεύτηκε.
Χρόνο συμμετοχής πήραν ο Ζήσης Κακοσαίος και ο Δημήτρης Καρφάκης οι οποίοι έδειξαν οτι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν…. _viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ