Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Στην Λαμία οδεύουν οι Βοιωτοί ένστολοι…

«Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν»

Στους δρόμους και οι ένστολοι της Βοιωτίας, θύματα του μνημονίου και της τρόϊκα! Με σύνθημα «Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν» άρχισαν να ενημερώνουν τους συμπολίτες τους για τα αιτήματά τους…
Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους, οι Βοιωτοί ένστολοι συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της Αστυνομικής  Δ/νσης Βοιωτίας, καλώντας τους συναδέλφους τους  σε εγρήγορση  εν΄ όψει των δυναμικών κινητοποιήσεων, ενάντια στα νέα μέτρα και τις περικοπές που επεξεργάζεται η συγκυβέρνηση κατ’ εντολήν της τρόικα με σκοπό την διάσωση της οικονομίας μέσω της εξαθλίωσης των Αστυνομικών και των οικογενειών τους….
Μοίρασαν φυλλάδια και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για επιβίωση μέχρι τέλους, καλώντας τους ένστολους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν σε ακόμη μία δυναμική ένστολη κινητοποίηση, την Πέμπτη 20/9/2012 στην Λαμία, όχι μόνο ενάντια στην πολιτική της εξαθλίωσης αλλά και ενάντια στην διάλυση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ….
Μάλιστα,  θα διαθέσουν και λεωφορείο για την μεταφορά στην Λαμία, το οποίο θα αναχωρήσει από την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Θήβας στις 08.30 και από την Αστυνομική Δ/νση Λιβαδειάς στις 09.00 την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012.
Οι ένστολοι  που θέλουν  να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 6.00 το απόγευμα της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου στα τηλέφωνα: 6984246565 (Πρόεδρος της Ένωσης) και 6974047949 (Γραμματέας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ