Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τα άκουσε ο Μανωλάς στη Λιβαδειά!

Τα άκουσε ο Μανωλάς!Στο ματς με τον Λεβαδειακό ο κόσμος της ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με ένα μέλος της οικογένειας Μανωλά. Τον 19χρονο Κωνσταντίνο, ο οποίος αγωνίζεται στους Βοιωτούς και χθες έπαιξε σε όλο το πρώτο ημίχρονο από την θέση του κεντρικού αμυντικού. Και χθες στην Λιβαδειά τα… άκουσε για τα καλά.


Ο κόσμος της ΑΕΚ που βρισκόταν σχετικά κοντά με τον πάγκο του Λεβαδειακού, στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε τα συνθήματα εναντίον του Μανωλά. Υβριστικά για το επώνυμο της οικογένειας (δίχως να προσωποποιούν κάποιον συγκεκριμένα), ενώ ακολούθησαν και εναντίον του ΟΣΦΠ όπως και το παλιό σύνθημα και αρκετά χαρακτηριστικό για την περίσταση «Να πάρετε και τον Νικολαΐδη, τον Σαφέσκι και τον Μανωλά και ύστερα ονομαστείτε ΑΕΚ…».
Ο νεαρός παίκτης εκείνη την ώρα βρισκόταν στον πάγκο και σίγουρα ένιωσε άβολα ακούγοντας όλα αυτά, ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έκαναν τίποτα παραπάνω (δεν υπήρξαν παρεκτροπές) από το να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για το ότι ένα μέλος της οικογένειας Μανωλά (η οποία έγραψε ιστορία στην ΑΕΚ) φορά τώρα την «κόκκινη» φανέλα του ΟΣΦΠ.
Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ