Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Πράσινη "Μπάρτσα" στη Λειβαδιά

Πράσινη "Μπάρτσα" στη Λειβαδιά

Οταν ο Λεβαδειακός πετυχαίνει τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Πανιώνιο, τότε αυτό δείχνει πως έχει τις προυποθέσεις για μια καλή πορεία στη διοργάνωση.




Οι Βοιωτοί θύμισαν "Μπάρτσα" στο παιχνίδι με τους κυανέρυθρους, ειδικά στο πρώτο μέρος και δεν άφησαν στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να πάρει ανάσα μέχρι το τέλος.

Πριν καταλάβει κανείς τι έγινε πέτυχαν τρία γκολ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης που αναρωτιόταν ποιον αντίπαλο είχε απέναντι της. Τον Λεβαδειακό ή τη Μπαρτσελόνα, που φορούσε πράσινα;

Ασφαλώς δεν υπάρχει σύγκριση αλλά το σίγουρο είναι πως ο Λεβαδειακός έδειξε πως μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, μπορεί να σκοράρει και να απειλήσει τον αντίπαλο του. Άλλωστε και με τον Παναθηναικό πάλεψε και ενώ με τη Βέροια ήταν άτυχος. Μόνο με τον Ολυμπιακό ήταν εμφανώς κατώτερος.

Από την άλλη πλευρά οι κυανέρυθροι ήταν σαν να έμειναν στη Νέα Σμύρνη και να μην πήγαν ποτέ στη Λειβαδιά. Από σήμερα κιόλας θέλουν να ξεχάσουν αυτή την τραυματική εμπειρία και να δουν το μέλλον.

Πιθανότατα αυτή η ήττα να τους προσγειώσει από την κατανοητή υπεραισιοδοξία που δημιουργήθηκε μετά την εκρηκτική εκκίνηση τους. Στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να αποδείξουν πως δεν ήταν μια φούσκα που χάνει σιγά-σιγά αέρα, αλλά μια ποιοτική και νεανική ομάδα με προοπτική.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ