Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Βελτίωση του καιρού και ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας

Βελτίωση του καιρού και ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας

Σήμερα Παρασκευή, αρχικά θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά, αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Λόγω των ισχυρών ανέμων ωστ'οσο, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ηλιόλουστος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ισχυρούς ανέμους που θα πνέουν μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ανατολικά από 12 ως 25 βαθμούς Κελσίου και στα δυτικά από 10 ως 21.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ και η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 13 ως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο γνικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, αλλά το πρωί θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά της Στερεάς με πιθανότητα ασθενών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί ααπό 16 ως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ από το μεσημέρι θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη με πιθανότητα ασθενών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες το πρωί, κυρίως στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ