Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος Ποντίων Βοιωτίας «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» συνεχίζει τις εμφανίσεις του εντός και εκτός Βοιωτίας


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας στα «Τροφώνια 2012» του Δήμου Λεβαδέων και στη 5η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου Δελφών, στην πλατεία Λεκαριά στους Δελφούς, το πρόγραμμα εμφανίσεων συνεχίζεται δυναμικά και έχει ως εξής:
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 6:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Λιβαδειάς συμμετοχή στην πολιτιστική εκδήλωση με θέμα:
«η παράδοση στους χορούς και τα τραγούδια του τόπου μας
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στον Υψηλάντη Βοιωτίας Εορτασμός Επετείου «Μάχη της Πέτρας».
Οργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδας και Νήσων.
Η μουσικοχορευτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Υψηλάντη.
Κυριακή 7 Οκτώβρη 2012 και ώρα 6:00 μ.μ. στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Εστία Μητέρας» με θέμα: «Επέτειος Τιμής και Μνήμης των 90 χρόνων της Μικρασιατικής καταστροφής».Το χορευτικό του Συλλόγου θα παρουσιάσει χορούς από την Μικρά Ασία.
Σάββατο 13 Οκτώβρη 2012 και ώρα 6:00 μ.μ. Συμμετοχή στο 8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στο Κλειστό Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών ΟΑΚΑ. Πρόκειται για την πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας και αποτελεί εξ ολοκλήρου χορηγία και προσφορά του Πόντιου επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο Σύλλογος Ποντίων Βοιωτίας λαμβάνει μέρος για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ