Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Αίθριος ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Αίθριος ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Σήμερα Δευτέρα, η εβδομάδα αρχίζει ζεστή και ηλιόλουστη, με αίθριο καιρό και ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, ενώ ο υδράργυρος θα ανέβει και σταδιακά θα φτάσει μέχρι και τους 32 βαθμούς κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ηλιόλουστος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αίθριος προβλέπεται ο καιρόςκαι η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα δυτικά η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία γενιά θα κυμανθεί από 14 ως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 32 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 ως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη θα φτάσει έως και τους 30.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ