Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αναζητούν τεθωρακισμένη υπουργική BMW αξίας 750.000 ευρώ!

Στη φωτογραφία το επίμαχο αυτοκίνητο.
Να μάθουν ποιος χρησιμοποιεί το «τεθωρακισμένο» υπουργικό αυτοκίνητο αξίας 750.000 ευρώ που χρησιμοποιούσε ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου και στη συνέχεια ο Ευ. Βενιζέλος, ζητούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου.
Με ερώτηση τους  προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα οι δύο βουλευτές αναφέρουν ότι: «Επί θητείας στο υπουργείο Οικονομικών του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, παραγγέλθηκε στο εξωτερικό και παραλήφθηκε αυτοκίνητο τεθωρακισμένο τύπου BMW, η αξία του οποίου σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου ανήλθε στα 750.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο χρησιμοποίησε ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και στη συνέχεια ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος».
Οι βουλευτές ρωτούν τον υπουργό: «Ποιός σήμερα χρησιμοποιεί αυτό το μεγάλης αξίας κρατικό περιουσιακό στοιχείο; Παραδόθηκε στην αρμόδια κρατική υπηρεσία μετά την αποχώρηση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου από το υπουργείο Οικονομικών; Σήμερα, σε εποχές εξοντωτικής λιτότητας, συνεπεία της οποίας δύο συνάνθρωποι μας οδηγούνται στην αυτοχειρία κάθε μέρα, γιατί χρησιμοποιείται αυτό το προκλητικής πολυτελείας αυτοκίνητο;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ