Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρ. (17:15, Novasports 2)


Preview: Λεβαδειακός-Αστέρας Τρ. (17:15, Novasports 2) 
Στη Λιβαδειά, ο Αστέρας, καλείται να δείξει πως μπορεί να περάσει και από δύσκολες έδρες, την στιγμή που η ομάδα του Παράσχου, ψάχνει την νίκη, μετά από αρκετές αγωνιστικές. Χωρίς Ναπολεόνι, οι γηπεδούχοι, χωρίς απουσίες οι Αρκάδες. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του sport-fm.gr.

Λεβαδειακός:

Από την τέταρτη αγωνιστική και το 3-0 επί του Πανιωνίου, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, μετράει μόνο ανεπιτυχή αποτελέσματα και η νίκη κόντρα στον Αστέρα, θα είναι «βάλσαμο».

Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για κάθε άμυνα. Επίσης, εκτός μένει ο Κοτίτσας. Ο Κυριακής, επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια. Ο Μαχαίρας θα είναι δεξιά, ο Μεντί αριστερά και οι Χοσέμι και Γεωργίου στο κέντρο της άμυνας.

Οι Κόρμπος και Ζησόπουλος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ πίσω από τον Βασιλείου θα κινούνται οι Ροτζέριο, Ακόστα και Πόι.

Η αποστολή: Κυριακίδη, Κασμερίδη, Τσιντώτα, Μουλόπουλο, Χοσέμι, Κόρμπο, Κουτσόπουλο, Ζησόπουλο, Νικολακάκη, Γεωργίου, Λισγάρα, Μεντί, Μαχαίρα, Ροτζέριο, Ακόστα, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλο και Πινέιρο.

Αστέρας Τρίπολης:

Η νίκη επί της Βέροιας, έδωσε άλλη ψυχολογία στον Αστέρα, ενόψει της συνέχειας. Οι Αρκάδες ταξιδεύουν στη Λιβαδειά, όπου πέρσι πέρασαν με νίκη, χάρη σε ένα τέρμα του Μπαρτολίνι στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες, αφού επιστρέφει και ο Ναβάρο. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φούλοπ. Δεξιά ο Τσαμπούρης, αριστερά ο Φορμίκα και οι Μπαρτολίνι και Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ουσέρο θα είναι το ένα αμυντικό χαφ, ενώ μια θέση παίζεται ανάμεσα στον Αλβάρεζ και τον Καρντάσιο. Οι Ράγιος, Ναβάρο και Ντε Μπλάσις θα είναι πίσω από τον Περόνε.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάκης Τσιώλης: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Περόνε, Καλαντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ