Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΙΤΡΟΧΟΥ

Τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Θήβας, στο πλαίσιο του προγράμματός τους: «Ταξιδεύοντας στη Χώρα των Χρωμάτων και στην Ασπρόμαυρη Πολιτεία», επισκέφτηκαν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου την Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο: «Παιχνίδια Φωτός», του Συλλόγου Φωτογραφίας & Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας, «Ελείτροχος».
Συνοδευόμενα από τις νηπιαγωγούς τους Τσαρουχά Δήμητρα και Γαλάνη Χρύσα, παρουσία της προέδρου του συλλόγου Αναστασίου Ειρήνης, περιηγήθηκαν στην έκθεση, συζήτησαν τις απορίες τους σχετικά με το περιεχόμενο της κάθε φωτογραφίας, τον τόπο και το χρόνο που αυτές έγιναν, καθώς και γενικά για την Τέχνη της Φωτογραφίας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου, θεωρώντας αυτήν την πρωτοβουλία ως θετική ανταπόδοση στην προσπάθειά του να συμβάλλει στη γνωριμία και διάδοση των Καλών Τεχνών στην πόλη της Θήβας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ευχαριστεί και δημόσια τις υπεύθυνες νηπιαγωγούς του 2ου Νηπιαγωγείου Θήβας για την πρωτοβουλία τους αυτή και την επίσκεψη των παιδιών στο χώρο της Έκθεσης Φωτογραφίας, καθώς και για το υπέροχο δώρο – ζωγραφιά των παιδιών προς τον σύλλογο.
Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Αναστασίου Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ