Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΖΥΓΙΖΕΙ 343 ΚΙΛΑ!!!!!


 
Η κυρία που βλέπεται στην φωτογραφία δεν είναι άλλη από την Σούζαν Έμαν, που έχει στόχο να γίνει η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο...Η Σούζαν που ζυγίζει ήδη 343 κιλά τρώει ακατάπαυστα για να γίνει διπλάσια και να φτάσει το ρεκόρ των 730 κιλών!
 Η 33χρονη μάλιστα μητέρα δύο παιδιών, ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν σεφ, που ακούει στο όνομα Πάρκερ Κλαρκ και στον οποίο αρέσει να της μαγειρεύει, ό, τι λαχταρά η καρδιά της. Η γνωριμία τους έγινε μέσω ίντερνετ και ο έρωτας ήταν τόσο κεραυνοβόλος που ο Πάρκερ μετακόμισε μαζί με εκείνη και τα παιδιά της στην Αριζόνα, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.
 «Στον Πάρκερ αρέσουν οι μεγαλόσωμες γυναίκες και χαίρεται όταν με βλέπει να τρώω, γιατί είμαι ευτυχισμένη. Οι μαγειρικές του ικανότητες είναι μέρος της γοητείας που μου ασκεί. Πώς μπορώ να αντισταθώ σε ένα άνδρα με ταλέντο στην κουζίνα; Μπορώ να τρώω μακαρόνια με κιμά όλη την ημέρα. Ο Πάρκερ με βοηθάει και με τις δουλειές του σπιτιού, επίσης, πέρα από το ότι μαγειρεύει» δηλώνει η Σούζαν σε διεθνή Μέσα. Αυτό θα πει να θέτεις στόχους στη ζωή σου!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ