Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Υψηλές θερμοκρασίες αλλά με βροχές και πιθανές καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Υψηλές θερμοκρασίες αλλά με βροχές και πιθανές καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Τρίτη σήμερα και ο υδράργυρος θα είναι στα ύψη, αλλά αργότερα θα σημειωθεί σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι στα βόρεια θα είναι κατά τόπους αυξημένες, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα μπόρας στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 25 ως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια, η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα ίσως είναι κατά τόπους έντονα. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 ως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν αρχικά λίγες νεφώσεις στα βόρεια που θα αυξηθούν από τις μεσημβρινές ώρες, ενώ θα βρέξει στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στα ορεινά της Πελοποννήσου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης το μεσημέρι και το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ