Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Τι λένε οι φοιτητές για το μέλλον του Πανεπιστημίου Στερεάς




"Καμία συγχώνευση με το ΤΕΙ και εάν αποτύχουν όλες οι προσπάθειες για παραμονή και ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας στην Λαμία, μεταφορά του Τμήματος στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη", ζητούν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας...


Την περασμένη Παρασκευή εξήντα φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας ταξίδεψαν στην Αθήνα με στόχο να συναντηθούν με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου, επειδή η ΔΕ έχει πολλούς μήνες να συνεδριάσει στη Λαμία.

Η συνάντηση έγινε έξω από το κτίριο “Κωστής Παλαμάς” στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με βασικό στόχο τον καθορισμό επίσημης θέσης για το μέλλον του Πανεπιστημίου. Στην Συνεδρίαση της ΔΕ δεν πάρθηκε σχετική απόφαση.

Όμως, η ΔΕ δεσμεύτηκε ότι θα πραγματοποιήσει το αίτημα των φοιτητών να πραγματοποιηθεί η επόμενη Διοικούσα Επιτροπή στην Λαμία, έτσι ώστε να ενημερωθούν σχετικά οι εκπρόσωποι των φοιτητών.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος και τα μέλη δεσμεύτηκαν ότι στις προτάσεις που θα αποστείλουν στο Υπουργείο για το μέλλον του Τμήματος θα ενσωματώσουν την επίσημη πρόταση του Φοιτητικού Συλλόγου η οποία είναι «καμία συγχώνευση με το ΤΕΙ και εάν αποτύχουν όλες οι προσπάθειες για παραμονή και ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας στην Λαμία, μεταφορά του Τμήματος στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ