Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Σταδιακή υποχώρηση της κακοκαιρίας

Σταδιακή υποχώρηση της κακοκαιρίας - Οι βροχές θα περιοριστούν στα νότια της χώρ

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός από σήμερα Πέμπτη, αφού στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις και οι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα περιοριστούν μόνο στα νότια, με βαθμιαία βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος με κατά τόπους νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικής μπόρας κυρίως στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ τοπικά στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές τις πρωινές ώρες στην Εύβοια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος στα βόρεια ενώ στα νότια αναμένονται τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονες, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ