Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία της Ε.Α.Ε. και του Λεβαδειακού


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν το παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας και ο Λεβαδειακός με τη συνεργασία του νοσοκομείου Λιβαδειάς.
Η πρόεδρος της Ε.Α.Ε. Λιβαδειάς Στέλα Ταπανλή ευχαρίστησε την ΠΑΕ Λεβαδειακός, τον πρόεδρο Άρη Ρούσσαρη, όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια και όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία.
«Πρόκειται για μια προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης προσφορά ζωής διότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι αναγέννηση, νίκη της ζωής κατά του θανάτου», είπε μεταξύ άλλων η κ. Ταπανλή και συνέχισε: «Εύχομαι στο Λεβαδειακό πολλές νίκες και να μας κάνει υπερήφανους. Μια μικρή πόλη έχει την τύχη να έχει τον Λεβαδειακό ομάδα πρώτης εθνικής και ένα παράρτημα της Αντικαρκινικής πρώτο σε όλη την Ελλάδα».
Παράλληλα η Σ. Ταπανλή κάλεσε τον κόσμο στο πλευρό του Λεβαδειακού «Πρέπει να στηρίξαμε τον Λεβαδειακό και να πηγαίνουμε στο γήπεδο γιατί η δύναμη μια ομάδας είναι ο κόσμος που την ακολουθεί».
Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το δήμο Λεβαδέων για την παραχώρηση της αίθουσας του παλαιού δημαρχείου όπου έγινε η αιμοδοσία καθώς και τον νοσοκομείο και τον κ. Μαλέκα ενώ ευχήθηκε η πρωτοβουλία να επαναληφθεί και με άλλους συλλόγους της πόλης.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Ρούσσαρης Ρούσσαρης δήλωσε σχετικά: «Ο Λεβαδειακός σεβόμενος την παρουσία της ομάδας στην τοπική κοινωνία επί σειρά ετών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΕΑΕ σε μια πράξη ουσιαστική, μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο που πάσχει με την συνεισφορά του στην αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της ΕΑΕ. Σε μια εποχή που ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο δεν μπορούσαμε να μην ανταποκριθούμε αμέσως στο κάλεσμα της της προέδρου Στέλλας Ταπανλή και του Διοικητικού Συμβουλίου ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα να αντιμετωπίσουν την κατάστασή τους».
Ακόμα ο κ. Ρούσσαρης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα επόμενα χρόνια τέτοιου είδους συνεργασίες και προσφορές θα έχουν τεράστια αξία και έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε μέλη της μεγάλης οικογένειας του Λεβαδειακού που δεν βρίσκονται πια στη ζωή στην μνήμη των οποίων αφιέρωσε και την συγκεκριμένη εκδήλωση.
«Με την ευκαιρία θέλω να τονίσω οτι υπήρξαν άνθρωποι που έδωσαν πολλά στον Λεβαδειακό, που πέθαναν με την ομάδα στο στόμα τους. Ένα από αυτούς ήταν ο Λεονάρδος Κουντουριώτης στην μνήμη του οποίου και στην μήνη όλων αυτών των φιλάθλων, παραγόντων και ποδοσφαιριστών αφιερώνουμε  αυτή την ημέρα προσφοράς αίματος», κατέληξε ο Α. Ρούσσαρης.
Τέλος ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Γιώργος Κασναφέρης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός, όλα τα μέλη του Δ.Σ. και ο μεγαλομέτοχος έχουν σκοπό και στόχο να είναι κοντά στις κοινωνικές ομάδες της πόλης. Για δεύτερη φορά μετά τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ για την ενίσχυση της «Αρωγή» τώρα σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα της Ε.Α.Ε, προχωρήσαμε σε αυτή την εθελοντική αιμοδοσία. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε. Είναι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναπτύσσονται διότι η κοινωνία και ο αθλητισμός συμβαδίζουν».tabloid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ