Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Βροχερός καιρός με συννεφιά και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Βροχερός καιρός με συννεφιά και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Βροχερός θα είναι σήμερα, Δευτέρα, ο καιρός, με σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές σε Σποράδες, Εύβοια και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 ως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης συννεφιασμένος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί 14 έως 26 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Ήπειρο τοπικά η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές σε ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική Κρήτη ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες,ενώ στο ανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ