Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Βροχές και καταιγίδες σήμερα


 
Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με σταδιακό περιορισμό των φαινομένων στα βορειοδυτικά και στο Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε για σήμερα, Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012, ενώ τα φαινόμενα κατά τόπους αναμένεται να είναι ισχυρά.

Στην Αττική περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή το μεσημέρι και γρήγορη βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου. Νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς έως ισχυρούς. 

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις με βροχές νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 24 στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις. Από τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με ενίσχυση από το απόγευμα σε σχεδόν θυελλώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ