Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα για σήμερα, Παρασκευή με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά και τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι στα δυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με αραιές νεφώσεις από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου
Στην Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και αραιές νεφώσεις από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, επίσης αίθριος θα είναι ο καιρός, αλλά τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά από το μεσημέρι θα αυξηθούν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο όμως θα είναι χαμηλότερη και θα κυμαίνεται από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και από βράδυ θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νότια , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ