Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ευχαριστήριο για τη γιορτή μελιού απο τον Σύλλογο Γυναικών Λεονταρίου "Η ΕΣΤΙΑ"

Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την ανταπόκριση – συμμετοχή σας στην απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση μας «ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ» και όλους όσους συμμετείχαν, με οποιαδήποτε ιδιότητά τους, σε αυτήν την υπέροχη βραδιά που περάσαμε στο μικρό και όμορφο Λεοντάρι, στις 29/09/2012.  

Όλοι μας, γίναμε συνδιαμορφωτές αυτής της όμορφης και ποικιλόμορφης γιορτής μας και η γλυκιά γεύση της μέλισσας μας διαπέρασε και μας ενσάρκωσε την αποδοχή της και η προσφορά των πλούσιων ευεργετικών προϊόντων της.  
Καθιερώσαμε στο Λεοντάρι μας μια γιορτή με χρώμα ελληνικό, κατάθεση ελληνικής επιστημονικής γνώσης, δοκιμάσαμε παραδοσιακές μελισσοκομικές συνταγές, επικοινωνήσαμε, αναπτύξαμε ισχυρούς ψυχικούς δεσμούς.  
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα χορευτικά συγκροτήματα Μαυροματίου, Θίσβης , Μαλεσίνας που με τον πλούτο και την διαφορετικότητα των χορών , μας διασκεδάσανε, μας ανατρέξανε σε παράδοση, σε καημούς και χαρές ελληνικής παραδοσιακής ζωής.  
Όλοι μας διαμορφώσαμε την φιλική ανθρώπινη – ζεστή ατμόσφαιρα στο μικρό Λεοντάρι.  
Παρά την πολλαπλή κρίση, όλοι μας φύγαμε εντυπωσιασμένοι και ευχαριστημένοι, με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες βραδιές μέχρι τότε που θα μας υποστηρίζετε και θα μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε για πράγματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, ειδικά τώρα που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη.  
Ας πιστέψουμε στο σύλλογό μας, ας αγκαλιάζουμε με προσήλωση τέτοιες εκδηλώσεις, για να διαμορφώνουμε τα πολιτιστικά μας δρώμενα και να προσφέρουμε στην τοπική μας κοινωνία. 
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι η μόνη λέξη που μπορεί από μόνη της να πει περισσότερα από χίλιες άλλες μαζί… 
Με εκτίμηση, 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ