Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΣΩΠΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ--Τα κρατούν φυλακισμένα προς εκμετάλευση


 Είχαμε ένα email από έναν αναγνώστη του viotiashop , ο οποίος καταγγέλει τα παρακάτω:
Στην Ασωπία Βοιωτίας σε ένα σπίτι διαμένουν δύο ηλικιωμένοι οι οποίοι κρατούν "φυλακισμένα" διαφόρων ειδών σκυλιά.Το κακό είναι ότι δεν τα κρατούν από αγάπη, αλλά προς εκμετάλλευση. Τα ζευγαρώνουν παραπάνω φορές από το κανονικό το χρόνο έτσι ώστε να πάρουν τα νεογέννητα και να τα πουλήσουν με αποτέλεσμα να βγάζουν χρήματα από την "φυλάκιση" και εκμετάλευση των ζώων.
Το χειρότερο είναι ότι , υπάρχουν μαρτυρίες , όταν τα ζώα κάνουν κάτι που δεν πολυ αρέσει στα αγαπητά αφεντικά τους τα δέρνουν αλύπητα. Συγκεκριμένα, μία φορά μία μικρή σκυλίτσα είχε μπλεχτεί σε κάτι σύρματα  και επειδή έκλαιγε και δεν μπορούσε να βγει η "γριά" αφεντικίνα της την βαρούσε και την έβριζε.
Εδώ που τα λέμε δεν είναι και "σπιτάκια" εκεί που φιλοξενούν τα ζωντανά. Δεν είναι συνθήκες αυτές να κρατούν αιχμάλωτα τα ζώα χωρίς να τα αγαπούν.
Αυτές οι φωτογραφίες είναι απόδειξη σε τι άθλιες συνθήκες κρατούν τα ζώα στην αυλή τους, που ο θεός να την κάνει αυλή.
Αν μπορεί η πολιτεία ας επέμβει να σώσει αυτά τα ανυποψίαστα ζωάκια.
Ανώνυμος αναγνώστης.

Το viotiashop να υπενθυμίσουμε ουδέ μία ευθύνη δεν έχει για τις καταγγελίες των αναγνωστών του. Απλά φέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα και αν κάποιος υπεύθυνος ευαισθητοποιηθεί ας ενεργήσει ανάλογα.viotiashop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ