Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ελείτροχος: Φωτογραφικά σεμινάρια με τον κο Τσεβά Δημήτρη


Ο Σύλλογος Φωτογραφίας & Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας «Ελείτροχος», παράλληλα με τα Μαθήματα Φωτογραφίας 2012-2013, διοργανώνει και Φωτογραφικά Σεμινάρια για την περίοδο: Οκτώβριος 2012 – Ιούνιος 2013, εισηγητής των οποίων θα είναι ο Επαγγελματίας φωτογράφος και δάσκαλος Φωτογραφίας κος Τσεβάς Δημήτριος.
Τα σεμινάρια αποτελούν ένα κύκλο μαθημάτων στον οποίο θα παρουσιαστούν οι Βασικές Αρχές της Αισθητικής της Φωτογραφίας, όπως αυτές διαμορφώνονται από το έργο σημαντικών φωτογράφων.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα, ημέρα Σάββατο και θα έχουν διάρκεια τεσσάρων (4) ωρών (10.30 – 2.30 μμ).
Η 1η συνάντηση γνωριμίας με τον κο Τσεβά Δημήτρη, στο πλαίσιο των Φωτογραφικών Σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 11.30 π.μ. στο Café-Bar Restaurant «ΖΗΘΟΣ».
Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ.  6978120863 καιeleitroxos@yahoo.gr.
Βιογραφικό
Ο Δημήτρης Τσεβάς γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Σπούδασε φωτογραφία στην Ακαδημία Δημιουργικής Φωτογραφίας “Leica” και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας φωτογράφος συνεργαζόμενος με διάφορα περιοδικά και εκδόσεις. Είναι γενικός γραμματέας του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων Φωτογράφων “ΦΟΙΒΟΣ” και μέλος της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας.
Διδάσκει φωτογραφία στη Leica Academy και στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ. Έχει δώσει σειρά διαλέξεων για τη φωτογραφία στη Fnac Αθήνας. Φωτογραφίες του έχουν παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, τη Γερμανία και την Κούβα.
Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Αναστασίου Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ