Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Οίκος ανοχής χορηγός και στον Ολυμπιακό Χαλκίδας

Επιδημία έχει χτυπήσει από ό,τι φαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αρχή έγινε με τον Βουκεφάλα Λάρισας και τη συνεργασία με τον «Οίκο Εποχής ΣΟΥΛΑ». Πλέον ήρθε και η σειρά του Ολυμπιακού Χαλκίδας να ασχοληθεί με τον έρωτα! «Το Δ.Σ. του...


Ολυμπιακού Χαλκίδας ευχαριστεί τον χορηγό "Erotica Sex House" για τη συμπαράστασή του στα αθλητικά δρώμενα της φετινής αθλητικής χρονιάς, καθώς σε δύσκολους καιρούς κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική και πολύτιμη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως από τη συγκεκριμένη συνεργασία, τα… μαγουλάκια των ανθρώπων της διοίκησης του συλλόγου κοκκίνισαν και για αυτόν το λόγο μπήκε και η εν λόγω φάτσα, κάτω από την ανακοίνωση, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω.

Τέλος, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, φιλοξενείται διαφήμιση του «Erotica Sex House», όπως και ξεχωριστή σελίδα που που διαφημίζει τις υπηρεσίες του οίκου…

«Οίκος Ερωτικής συνεύρεσης & απολαύσεων στην Χαλκίδα. Πραγματοποιήστε τις πιο κρυφές φαντασιώσεις σας..! Εχέμυθο & αισθησιακό περιβάλλον. Πολλά προγράμματα. Μοναδικές στιγμές απόλαυσης», λέει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ