Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Συννεφιασμένη μέρα για την Ελλάδα - Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Συννεφιασμένη μέρα για την Ελλάδα - Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε όλη τη χ

Με βροχερό και ψυχρό καιρό θα υποδεχτεί η χώρα την Γερμανίδα καγκελάριο, αφού για σήμερα Τρίτη, προβλέπονται πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια και από το απόγευμα και στα δυτικά, ενώ στην Κρήτη θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί έως 6 μποφόρ, ωστόσο θα εξασθενήσουν γρήγορα, αλλά η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά διαστήματα και πιθανόν να σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια νωρίς το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης συννεφιασμένος, με πιθανότητα βροχής το πρωί στα ανατολικά του νομού, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία όπου το πρωί ενδέχεται να βρέξει τοπικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 23 βαθμούς κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν,ενώ από το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές μπόρες, κυρίως στα ορεινά και τη νύχτα στα βορειοδυτικά πιθανή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου,ενώ στην Ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική στερεά και την ανατολική Θεσσαλία, ενώ το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά το απόγευμα. . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές με πιθανότητα βροχής στα νότια,ενώ στην Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις, ενώ από τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ