Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Βολές κατά του βουλευτή Γ. Καράμπελα, για την ψήφιση του Μνημονίου 3



Το δικό τους μήνυμα, ενάντια στο νέο πακέτο μέτρων σκληρής λιτότητας, που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, εξέφρασαν οι εργαζόμενοι της Λιβαδειάς, με τη συμμετοχή τους στις διήμερες κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Κατάληψη της ΔΟΥ, του Δημαρχείου και συλλαλητήριο στην οδό Σοφοκλέους, οργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο, η ΕΛΜΕ κ.α. σωματεία.
Να μην φοβούνται και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος του Ε.Κ Γ.Σταθάς, όπως επεσήμανε » η ψηφοφορία στη Βουλή θα είναι οριακή και χρειάζεται η πίεση του κόσμου».
Βολές προ την ηγεσία της ΓΣΕΕ και τον πρόεδρο της Γ. Παναγόπουλο, εξαπέλυσε το μέλος του Δ.Σ του Ε.Κ. Σ. Παπαδημητρίου,ζητώντας την απομάκρυνση τους, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να ενισχυθούν τα πρωτοβάθμια σωματεία, «για να ξεκινήσει η πάλη από τη βάση».
Κατά του βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Καράμπελα, στράφηκε το μέλος του σωματείου εργαζομένων στο Αλουμίνιο Τ. Οικονόμου, καταγγέλλοντας ότι προεκλογικά ο βουλευτής είχε δεσμευτεί, ενώπιον του σωματείου, ότι «θα προτιμούσε να πτωχεύσει η χώρα, παρά να ψηφίσει άλλους αντεργατικούς νόμους» αλλά σήμερα δηλώνει υπέρ των μέτρων.
Το παρόν στην κινητοποίηση έδωσε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λιβαδειάς,με το πρόεδρο του Σ. Μωραίτη, να καλεί τον κόσμο να βγει στο δρόμο.
Ξεχωριστή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και πορεία διαμαρτυρίας, διοργάνωσε το ΠΑΜΕ που κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα ανυπακοής και ανατροπής της πολιτικής του κεφαλαίου.
siriosfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ