Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Έντονες βροχοπτώσεις τις επόμενες μέρες


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Έντονες βροχοπτώσεις τις επόμενες μέρες

Χαλάει απότομα από σήμερα το απόγευμα ο καιρός, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αφού προβλέπονται προβλέπονται έντονες βροχοπτώσεις στη δυτική Ελλάδα που σταδιακά θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη χώρα, ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα μαίνονται μέχρι και την Τετάρτη.
Για σήμερα το απόγευμα Δευτέρα, ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο. Το βράδυ και κατά την διάρκεια της νύχτας θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία-Σποράδες, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, την ανατολική στερεά-Εύβοια και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Για αύριο Τρίτη οι βροχές και οι καταιγίδες θα επεκταθούν στις Κυκλάδες, τη νότια κυρίως Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ωστόσο θα σημειωθεί μερική ύφεση από το απόγευμα στα δυτικά ηπειρωτικά και από το βράδυ στα νησιά του Ιονίου.
Την Τετάρτη, τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μέσα στη νύχτα προς την Πέμπτη προβλέπεται να εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ