Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Σταδιακή βελτίωση του καιρού - Σταματούν οι βροχές από το μεσημέρι


Σταδιακή βελτίωση του καιρού - Σταματούν οι βροχές από το μεσημέρι

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός, αφού από σήμερα Πέμπτη, οι βροχές και οι καταιγίδες σταδιακά θα υποχωρήσουν, αλλά οι άνεμοι θα είναι ισχυροί κυρίως στο Αιγαίο όπου θα φτάσουν μέχρι και 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανά τοπικές βροχές που όμως γρήγορα θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια και μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στη δυτική Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια νωρίς το πρωί καταιγίδες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το μεσημέρι, κυρίως στα νότια, ενώ η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ στα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μέχρι το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ