Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ασθενείς βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Ασθενείς βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός, αφού σήμερα Πέμπτη η συννεφιά θα εξελιχθεί σε βροχοπτώσεις, κυρίως στα ανατολικά και νότια της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δε θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται με πιθανότητα για λίγες βροχές, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής κεντρικής Μακεδονίας και πιθανόν πρόσκαιρα της Θράκης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα εξελιχθούν σε τοπικές βροχές ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, τοπικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, αρχικά στη βόρεια Κρήτη και από το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα νότια, όπου το απόγευμα είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου, και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ