Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ταλαιπωρούνται οι πολίτες στη Λιβαδειά για να πληρώσουν τη ΔΕΗ και το «χαράτσι»

dei
Αντιμέτωποι με την ταλαιπωρία έρχονται καθημερινά εκατοντάδες Λιβαδείτες νέοι αλλά κυρίως ηλικιωμένοι αφού για να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ και το «χαράτσι» είναι αναγκασμένοι να περιμένουν με τις ώρες στο πεζοδρόμιο ακόμα και με αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Λόγω έλλειψης προσωπικού δεν διατίθενται πολλά ταμεία για την εξυπηρέτησή τους ενώ την ίδια στιγμή ο χώρος που βρίσκονται τα ταμεία είμαι πολύ μικρός με αποτέλεσμα να να περιμένουν απ΄ έξω αφού όπως σημειώνει και ο διευθυντής της υπηρεσίας αν όλοι αυτοί μπούν μέσα θα «σκάσουν».
«Αποτελεί προσβολή για έναν άνθρωπο αυτή η κατάσταση. Μας έχουν «πατήσει». Επιτρέπετε δυόμιση ώρες να περιμένουμε μέσα στη βροχή» τόνισε ένας ηλικιωμένος που περίμενε να έρθει η σειρά του για να μπει στο κτήριο της ΔΕΗ για να πληρώσει.
«Ένα ταμείο εξυπηρετεί όλον αυτόν τον κόσμο και περιμένουν 100 άνθρωποι στο πεζοδρόμιο» πρόσθεσε ένας άλλος.
Ένας τρίτος φανερά κουρασμένος μας λέει: «Ταλαιπωρούμαι από το πρωί. Περίμενα στην Τράπεζα και τώρα εδώ, μέσα στη βροχή».
Κάποιοι νεότεροι προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με χιούμορ, «αν δεν προλάβουμε σήμερα, τουλάχιστον αύριο να μας μοιράσουν ομπρέλες», έλεγαν αλλά ταυτόχρονα αναρωτιόντουσαν ποιος θα πληρώσει το χαμένο μεροκάματο.
«Χαιρετίσματα στην εξουσία, περιμένω στην ουρά, στην βροχή για να τους πληρώσω το χαράτσι σα δε ντρέπονται»,  και «Από το κάποτε στο Τεπελένι» φτάσαμε στο «πως καταντήσαμε λοχία» ήταν κάποια ακόμα χαρακτηριστικά σχόλια.
Από την πλευρά του ο διευθυντής Κώστας Μωραΐτης εμφανίστηκε… αναρμοδιοαρμόδιος κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι λειτουργεί μόνο ένα ταμείο γιατί λείπουν με άδεια δύο υπάλληλοι και ότι στο… τριώροφο κτήριο δεν υπάρχει χώρος για τους πολίτες που στέκονται με τις ώρες στη βροχή για να πληρώσουν, αν φυσικά προλάβουν και δεν κλείσει το ταμείο…
Να σημειωθεί ωστόσο ότι το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε μόνο την Πέμπτη αλλά παρατηρείται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. 
 viotiki-ora.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ