Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Σήμερα παίζει η Εθνική


Η εθνική ομάδα των Ανδρών θα δοκιμαστεί απόψε, απέναντι στην Ιρλανδία, στοχεύοντας αφενός σε ακόμη μία νίκη και αφετέρου στο να δοθεί η ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να αποδείξουν τις ικανότητές τους....



Σε συνέντευξή του, χθες το απόγευμα, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος ανέφερε εν όψει του αγώνα:

«Η Ιρλανδία είναι μια ομάδα που προσπαθεί να πάρει αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Είναι μια πολύ σκληρή ομάδα. Ναι, θα είναι φιλικό παιχνίδι αλλά υπάρχουν παιχνίδια που είναι φιλικά και ταυτόχρονα αρκετά ανταγωνιστικά».

Τον Τζιοβάνι Τραπατόνι: «Δεν τον ξέρω καλά, γνωρίζω όμως πως είναι ένας μεγάλος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, που γνωρίζει καλά το άθλημα. Το χαρακτηριστικό των ομάδων του είναι πως όλες είναι ομάδες δυνατές, δυσκολοκατάβλητες και προσπαθούν πάντα να πάρουν την νίκη».

Τις αλλαγές σε σχέση με την ομάδα επί ημερών Ρεχάγκελ: «Ο Ρεχάγκελ έχει γράψει χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αλλαγές μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχουν, όπως και στη νοοτροπία ενός Γερμανού προπονητή και ενός Πορτογάλου. Όμως τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας παραμένουν τα ίδια».

Τα προβλήματα Ελλάδας, Πορτογαλίας, Ιρλανδίας λόγω της οικονομικής κρίσης: «Το πάθος και η νοοτροπία των λαών θα τις βοηθήσει για να ξεπεράσουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες που υπάρχουν στις χώρες».

Το αν θα δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα και νέους παίκτες: «Δεν είναι ρίσκο να βάλω νέους παίκτες. Από τη στιγμή που είναι στην εθνική, τους εμπιστεύομαι. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για μας. Όμως όποτε αγωνιζόμαστε με το εθνόσημο έχουμε ευθύνη. Ακόμη και να μην κερδίσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Το ρόλο του Χολέβα: «Τον τελευταίο καιρό στην εθνική τον έχουμε δει να αγωνίζεται από το κέντρο και μπροστά, ενώ στον Ολυμπιακό τον βλέπουμε πάντα ως μπακ. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα τον δούμε αύριο στο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ