Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Σε απόγνωση ο πατέρας του βρέφους που κατέληξε στο ΠΑΓΝΗ


Συγκλονίζει το πανελλήνιο η τραγική κατάληξη του μόλις 11 μηνών αγοριού της οικογένειας Κοσμαδάκη, το οποίο εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση βουβωνοκήλης και κατέληξε.

Την ίδια ώρα η Διοίκηση του Νοσοκομείου έθεσε σε αργία τον εμπλεκόμενο γιατρό, ενώ στις πρώτες δηλώσεις του ο καθηγητής ιατροδικαστικής Μ. Μιχαλοδημητράκης, που ανέλαβε την νεκροψία-νεκροτομή έκανε λόγο για "ιατρικό λάθος".

Μιλώντας στο Cretalive, ο τραγικός πατέρας περιγράφει καρέ καρέ τις δραματικές ώρες που πέρασαν στο Νοσοκομείο, μέχρι να ακούσει από το στόμα των γιατρών αυτό που κανένας πατέρας δεν θέλει να ακούσει για το παιδί του.

Σύμφωνα με τον κ. Κοσμαδάκη, μετά την πρώτη επέμβαση, την περασμένη Τετάρτη, το βρέφος παρουσίασε ένα μεγάλο πρήξιμο στο σημείο της τομής, ανέβασε υψηλό πυρετό και ο οργανισμός του έδειξε να μην ανταποκρίνεται.

Όπως λέει, αναζήτησε τον γιατρό που εφημέρευε, προκειμένου να τον ενημερώσει. Ο τραγικός πατέρας συνεχίζει λέγοντας ότι μετά τη 2η επέμβαση, το παιδί έδειχνε αρκετά ζωηρό για περίπου 2-3 ώρες, όμως στη συνέχεια παρουσίασε και πάλι υψηλό πυρετό.

Ρώτησα με αγωνία τον γιατρό: «Γιατρέ θα αντέξει το παιδί "

«Μη φοβάσαι. Πρέπει να γίνει, μου απάντησε και είδατε την κατάληξη...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ