Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Άρμα Βοιωτίας: Αστυνομικός έγινε κούριερ και αποκαλύφθηκε το μυστικό του πακέτου!

Αστυνομικός πήρε το δέμα με τα ναρκωτικά και όταν χτύπησε το κουδούνι λύθηκε το μυστήριο της υπόθεσης!  Εδώ και καιρό υπήρχαν πληροφορίες για ένα δέμα με ναρκωτικά...Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών και δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, εντοπίσθηκε πριν από λίγες ημέρες, από υπαλλήλους του Τελωνείου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ταχυδρομικό δέμα, προερχόμενο από Ινδία.

Στο δέμα υπήρχαν (60) δισκία που περιείχαν την ναρκωτική ουσία «αλπραζολάμη» και είχε τελικό προορισμό το Άρμα Βοιωτίας όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Χθες το πρωί, αστυνομικός έγινε κούριερ και μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών συνέλαβαν τον δράστη μόλις παρέλαβε το δέμα, ενώ τα ναρκωτικά δισκία που βλέπετε στην φωτογραφία κατασχέθηκαν.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε πρόχειρο κατάλυμα, όπου διέμενε ο 52χρονος στο Άρμα Βοιωτίας, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 10 ναρκωτικά δισκία, που περιείχαν επίσης την ναρκωτική ουσία «αλπραζολάμη» και 32 ακόμη δισκία τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθεί η χημική τους σύνθεση.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά τον Φεβρουάριο του 2012 εξαρθρώθηκαν από τους αστυνομικούς 2 κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών δισκίων που, χρησιμοποιώντας ακριβώς την ίδια μεθοδολογία, μετέφεραν τα ναρκωτικά δισκία από την Ινδία στην χώρα μας αεροπορικώς, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν ένας ντόπιος και τρεις υπήκοοι Ινδίας στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας και κατασχέθηκαν 2.064 ναρκωτικά δισκία .

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Ινδίας και ένας υπήκοος Νεπάλ στα Οινόφυτα Βοιωτίας και κατασχέθηκαν 6.924 ναρκωτικά δισκία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ