Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΘΡΙΑΜΒΟΣ του Λεβαδειακού!!!


Βατερλώ με Ναπολεόνι...
Δεν είναι κάθε μέρα της... Βέροιας. Εκεί που λέγαμε ότι η ΑΕΚ έχει επίγνωση της κατάστασης και δεν ψήλωσε ξαφνικά επειδή έκανε μια νίκη, τελικά έγινε αυτό που φοβόντουσαν πολλοί φίλοι της. Πήγε να παίξει μπάλα. Να το πάρει το ματς αεράτα. Καλά τα πήγε στο πρώτο μέρος, αλλά γκολ δεν έβαλε. Το πείραμα να παίξει πάλι χωρίς σέντερ φορ ο Λίνεν, δεν βγήκε. Γύρω γύρω όλοι.


Ο Λεβαδειακός δεν είναι το ίδιο αφελής με την ομάδα της Ημαθίας. Οσο η ΑΕΚ δεν αγχωνόταν και άφηνε την ώρα να περνά, τόσο το καλύτερο. Δεν μπορεί, κάτι θα γίνει και θα μπει το γκολ. Ετσι σκεφτόντουσαν στην «Ενωση». Μπήκε, αλλά από τους Βοιωτούς. Τρίτη σερί νίκη και πρώτη στην ιστορία του επί της ΑΕΚ που έκανε πισωγύρισμα. Για την ακρίβεια ένα βήμα εμπρός μετά το »διπλό» στη Βέροια και δυο πίσω μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό. Πάλι τελευταία έμεινε. Εκεί που πήγε να στρώσει, έφαγε χαστούκι γερό. Τόσο δυνατό που να της θυμίσει ότι αν δεν είσαι πάντα προσγειωμένος και πας να το παίξεις μάγκας ενώ δεν είσαι (αγωνιστικά) θα την πατήσεις. Ο Παράσχος και οι παίκτες του έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια σε σχέση με τα πιτσιρίκια του Λίνεν.
Φτου κι απ’ την αρχή!
Οι Βοιωτοί με το διπλό ανέβηκαν στην 12η θέση (15 βαθμούς), ενώ η ΑΕΚ θα χρειαστεί μεγάλα αποθέματα υπομονής, δουλειάς και ψυχολογάις για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας (8 βαθμούς).

Κίτρινες: Γεωργίου (13'), Κοντοές (52'), Μουλόπουλος (57'), Κοτσαρίδης (85')
Κόκκινες: -
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Γιάχος
Βοηθοί: Καρσιώτης – Σταθόπουλος
4ος: Λαμπρόπουλος
ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Β. Βλάχος, Λαγός (68' Αρκούδας), Κουτρουμπής, Κοντοές, Κορδέρο, Φέτσης, Γκερέιρο (78' Κοτσαρίδης), Τσίτας (61' Κατσικοκέρης), Φούντας, Κατίδης
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης (35' Κασμερίδης), Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου (43' Ναπολεόνι, 89' Ρομέου) , Ζησόπουλος, Γεωργίου, Μεντί, Ακόστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ