Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα


Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα
Με βροχερό καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα, θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ αργότερα θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, στα δυτικά και αργότερα στα νότια.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη τη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία από 5 έως 12 βαθμούς.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες, τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπεται συννεφιά με βροχές προβλέπονται και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία από τα βόρεια σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα νότια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ