Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Συμμετοχή του Δημάρχου Λεβαδέων στην ενημερωτική συνάντηση της Ε.Ε.Τ.Α.Α

  

Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) διοργανώνει την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17:00 στην Κεντρική Αίθουσα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Μυλλέρου 73-77, Μεταξουργείο, Αθήνα) ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Καλλικράτης: δύο χρόνια μετά – Παρουσίαση επικαιροποιημένης έκδοσης του βιβλίου «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
Η εν λόγω ενημερωτική συνάντηση εντάσσεται στις δράσεις της Ε.Ε.Τ.Α.Α. που στοχεύουν στην έγκυρη, έγκαιρη και επεξεργασμένη πληροφόρηση προς το ανθρώπινο δυναμικό των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στη συνάντηση συμμετέχει με σχολιασμό, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Νίκος Παπαγγελής, με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Ισότητας της ΚΕΔΕ.
Κεντρικός ομιλητής στη συνάντηση θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Γιάννης Φ. Ιωαννίδης, ενώ το συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο κ. Γκέκας Ράλλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Σημειώνεται ότι η ενημερωτική συνάντηση, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αθηνών, θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. www.eetaa.gr/livestr.
Πρόσκληση
Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Συνάντηση με θέμα :
«Καλλικράτης: δύο χρόνια μετά»
Παρουσίαση επικαιροποιημένης έκδοσης του βιβλίου
«Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και
της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-
Πρόγραμμα «Καλλικράτης»
Κεντρικός Ομιλητής
• Γιάννης Φ. Ιωαννίδης, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών
Σχολιασμός
• Νίκος Παπαγγελής, Πρόεδρος Επιτροπής Θεσμών & Ισότητας της ΚΕΔΕ
Συντονισμός
• Ράλλης Γκέκας, Διευθύνων Σύμβουλος Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί
την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17.00
στην Κεντρική Αίθουσα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.,
Μυλλέρου 73-77, Μεταξουργείο, Αθήνα
Η ενημερωτική συνάντηση, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αθηνών, θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου (live streaming), στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. www.eetaa.gr/livestr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ