Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Σε κατάληψη από την Δευτέρα και το Δημαρχείο Θήβας

Σε κατάληψη από την Δευτέρα και το Δημαρχείο…
Β. Ψούνης: «Προσπαθούμε να ανατρέψουμε τα μέτρα με οποιοδήποτε τρόπο..»
Αιχμές κατά της ΠΕΔ: «Δεν υλοποιεί τις αποφάσεις που έλαβε…»
Τον δρόμο για την πλατεία Καραϊσκάκη παίρνουν σήμερα και οι εργαζόμενοι στον Δήμο Θηβάιων, ακολουθώντας το κάλεσμα της Ομοσπονδίας τους για κινητοποιήσεις ενάντια στα εξοντωτικά μέτρα που προωθούν για ψήφιση «η παραπαίουσα συγκυβέρνηση και η τρόικα»..
Χθες το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο, ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις οικονομικές, εργασιακές και συνταξιοδοτικές επιπτώσεις και αποφάσισαν να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο της Αθήνας, ενώ την Δευτέρα προχωρούν  στην κατάληψη του Δημαρχείου ….
«Τα μέτρα που ψηφίστηκαν θίγουν όλη την κοινωνία, γι’  αυτό και προσπαθούμε να τα ανατρέψουμε με οποιοδήποτε τρόπο, το ίδιο κάνουν και οι περισσότεροι Δήμοι, με αποφάσεις μάλιστα και των Δημάρχων» δηλώνει ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Δήμο Θήβας Β. Ψούνης, αφήνοντας αιχμές κατά της ΠΕΔ, η οποία «δεν υλοποιεί τις αποφάσεις που είχε λάβει».
Φαίνεται όμως, ότι τα πράγματα σκουραίνουν για την κυβέρνηση, καθώς την Δευτέρα θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες της χώρας, καθώς η κινητοποίηση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυναμική, ενάντια στην «βάρβαρη πολιτική, τις συνέπειες της οποίας για άλλη μια φορά τις επωμίζονται τα μόνιμα υποζύγια, οι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, η Ελληνική κοινωνία γενικότερα πλην των εχόντων» σύμφωνα με τους εργαζόμενους..
«Σχεδιάζουν για εμάς και τα παιδιά μας συνθήκες Εθνικής υποτέλειας και δουλοπρέπειας και πρέπει όλη μαζί η Ελληνική κοινωνία  να βάλει τέλος σε αυτά τα τέρατα» φωνάζουν οργισμένοι και  αποφασισμένοι να παλέψουν δυναμικά.viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ