Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Φρίκη στην Ξάνθη -Ελουσαν με βενζίνη και έκαψαν ζωντανή 33χρονη γυναίκα

Φρίκη στην Ξάνθη -Ελουσαν με βενζίνη και έκαψαν ζωντανή 33χρονη γυναίκα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στην Ξάνθη μετά από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην πόλη με θύμα μία 33χρονη γυναίκα, κόρη γνωστού επιχειρηματία της περιοχής που ασχολείται με την εμπορία στραγαλιών, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στην αυλή του πατρικού της σπιτιού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της έως τώρα η αστυνομία οι δράστες επιτέθηκαν στη νεαρή κοπέλα έξω από το πατρικό της σπίτι. Οι κακοποιοί αρχικά προσπάθησαν να βιάσουν την άτυχη 33χρονη, ωστόσο όπως φαίνεται εκείνη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι δράστες να αιφνιδιαστούν και να την μαχαιρώσουν. Στη συνέχεια για κρύψουν τα ίχνη τους και πιθανώς στοιχεία του DNA τους της έβαλαν φωτιά με βενζίνη που αφαίρεσαν από σταθμευμένο μηχανάκι και την έκαψαν.
Το έγκλημα έγινε γνωστό σήμερα στις 5 το πρωί, όταν κάτοικος της περιοχής είδε το απανθρακωμένο πτώμα στην πυλωτή του σπιτιού και κάλεσε τις αρχές. Πολύ γρήγορα κατέβηκαν στο σημείο ένοικοι της πολυκατοικίας αλλά και κάτοικοι της γειτονιάς που ειδοποίησαν την αστυνομία.
Απαρηγόρητη είναι η φίλη της 33χρονης που λίγη ώρα πριν την άγρια δολοφονία επέστρεφαν μαζί μετά από βραδινή έξοδο και χωρίστηκαν λίγα μέτρα πριν η άτυχη κοπέλα πέσει στην ενέδρα των δολοφόνων της.
Η άτυχη κοπέλα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη προκειμένου να περάσει με τους γονείς της την περίοδο των γιορτών.

 http://fonitisxanthis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ