Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Κι όμως, το βίντεο με τον αετό που αρπάζει το μωρό είναι προϊόν μοντάζ

Κι όμως, το βίντεο με τον αετό που αρπάζει το μωρό είναι προϊόν μοντάζ

Προϊόν μοντάζ είναι τελικά το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση και το οποίο έδειχνε έναν χρυσαετό να αρπάζει με τα νύχια του ένα μωρό από το πάρκο.
Μέσω δημοσίευσης στο blog της σχολής, το Κέντρο Τρισδιάστατης Κινηματογραφίας NAD του Μόντρεαλ ανακοίνωσε ότι το εν λόγω βίντεο δεν απεικονίζει σκηνή από την πραγματικότητα και ότι αποτελεί προϊόν εργασίας που εκπόνησαν οι φοιτητές.
«Τόσο ο χρυσαετός όσο και το παιδί ήταν δημιουργήματα της τρισδιάστατης κινηματογραφίας και μονταρίστηκαν ώστε να είναι αληθοφανές το περιστατικό» δήλωσαν οι φοιτητές που συνέθεσαν αυτό το συναρπαστικό βιντεάκι, το οποίο έχει κάνει το γύρο του κόσμου και το οποίο μέσα σε 24 ώρες έχουν εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φοιτητές της εν λόγω σχολής έχουν προκαλέσει αίσθηση και με άλλες συνθέσεις βίντεο, όπως δείχνοντας έναν πιγκουΐνο να δραπετεύει από τον ζωολογικό κήπο «Μπιοντόμ» του Μόντρεαλ.
Πολλοί αμφισβήτησαν τη γνησιότητα της σκηνής του βίντεο καθώς όταν γυρίστηκε ήταν χειμώνας και το πάρκο δεν ήταν πράσινο αλλά χιονισμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ