Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Βελτιωμένος ο καιρός με συννεφιά και πιθανές βροχές, αλλά χαμηλές θερμοκρασίες

Βελτιωμένος ο καιρός με συννεφιά και πιθανές βροχές, αλλά χαμηλές θερμοκρασίες

Βελτιωμένος αλλά κρύος ο καιρός, αφού σήμερα Πέμπτη προβλέπεται συννεφιά με λίγες πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και στα νότια, αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα βόρεια, οπότε είναι πιθανό να βρέξει για λίγο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά, αλλά το βράδυ και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία όμως από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο από 4 έως 5 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές, ενώ τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται το πρωί στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια, με πιθανότητα βροχοπτώσεων, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και βροχερός, αφού στην Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, ενώ στις Κυκλάδες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές που γρήγορα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ