Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Φορολογούν τα παιδιά σαν να επρόκειτο για αυτοκίνητα

 
Φορολογούν τα παιδιά σαν να επρόκειτο για αυτοκίνητα
Καταστρέφουν την Ελλάδα, καθώς συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στην υπογεννητικότητα. 
 Οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να απολογηθούν, γιατί με την πολιτική τους οδηγούν την χώρα στην αυτοκτονία. Μέχρι 265 ευρώ το μήνα χάνει ένας τρίτεκνος με την οικονομική πολιτική. Όπως δείχνει η κάρτα αυτή που δημοσίευσε η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οδηγούν την χώρα με μαθηματική ακρίβεια στην εξόντωσή της. Ο κ. Βούρτσης που μίλησε στην εκπομπή ανέφερε πως άλλαξε η πολιτική και δίνουν πλέον το επίδομα στο πρώτο παιδί. Με την διαφορά όμως ότι κάποιος  έχει ετήσιο εισόδημα μέχρι 9000 ευρώ.



Η χώρα εκτός από χρεοκοπημένη θα μείνει και χωρίς πολίτες, καθώς ποιο ζευγάρι θα κάνει μεγάλη οικογένεια; Μια εξέλιξη που η στατιστική  δείχνει ότι ο κατώτατος μισθός έχει υποχωρήσει 35%, η μείωσει των συντάξεων 35%, και η μείωση των εισοδημάτων έχει πέσει στο 23%.



Με όλα αυτά, όπως δίνει η κάρτα, όσοι έχουν πάνω από 30.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα, δεν παίρνουν κανένα επίδομα.Τέλος για να σας φτιάξει ακόμη περισσότερο η διάθεση, το 2013 που έρχεται σε άνα μήνα, να ξέρετε ότι θα φορολογείστε από το πρώτο ευρώ, ενώ θα έχετε αυξημένη φορολόγηση κατά 80% περισσότερο.


Δραματική η κατάσταση στην Ελλάδα

Ιδιαίτερα ανησυχητικός είναι ο δείκτης γονιμότητας στην Ελλάδα, κυμαινόμενος γύρω στο 1,39 και για τις αμιγώς Ελληνίδες υπηκόους ίσως και κάτω από το 1, που κατατάσσει την Ελλάδα στην 199η θέση επί 220 χωρών (ο δείκτης γονιμότητας για να αντιπροσωπεύει την ομαλή αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους πρέπει να είναι πάνω από 2,1).

Επίσης, η σύγκριση των δεικτών γεννήσεων και θανάτων στην Ελλάδα δείχνει ότι ο δείκτης θανάτων (0,93%) σχεδόν ταυτίζεται με τον δείκτη γεννήσεων (0,98%).briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ