Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ε.Λιβαδειάς-Αγγίζει την κορυφή

AEL-Koropi_Pthopulos Πιο έτοιμη από κάθε άλλη φορά δείχνει φέτος (τουλάχιστον μέχρι τώρα) η ομάδα μπάσκετ των αντρών της Αθλητικής Ενωσης Λιβαδειάς.
Οι άνθρωποι της Α.Ε.Λ. δείχνουν έτοιμοι να κάνουν την... υπέρβαση τη φετινή σεζόν και να κατακτήσουν την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του όμιλου της κατηγορίας και κατά συνέπεια την πολυπόθητη άνοδο στη Β' Εθνική καθώς η Α.Ε.Λ. συνεχίζει απτόητη την προέλασή της.
Την Κυριακή 02/12, στον αγώνα που έδωσε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς, με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. «Πολυκράτης» Σάμου, για την 7η αγωνιστική του προγράμματος του πρωταθλήματος του 2ου όμιλου του νότιου όμιλου της Γ’ Εθνικής, κέρδισε με 64-52 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα άγγιξε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Και η νίκη αυτή, όμως, δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο ίσως νομίζει κάποιος και αυτό διότι τόσο ο Κώστας Σταμάτης όσο και ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και έπαιξαν όσο έπαιξαν σφίγγοντας τα δόντια. Αντίθετα σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν έπαιξε ο Γιώργος Ταμπίτσικας.


Το φιλμ του ματς
Οι «μπλε» σε ένα ακόμη παιχνίδι «μπήκαν» πολύ καλά και κατάφεραν με την λήξη του α’ 10λεπτου να προηγηθούν με 23-19.
Στο β’ 10λεπτο συνέχισαν ακόμη καλύτερα παίζοντας ακόμη καλύτερη άμυνα και με σερί 21-10 πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 15 πόντους (ημίχρονο: 44-29).
Δυστυχώς, στο γ’ 10λεπτο είχαν ένα ακόμη «νεκρό» διάστημα. Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι είναι μια ομάδα που σουτάρει πολλά τρίποντα, έκανε και σ’ αυτό το παιχνίδι το ίδιο, αλλά σ’ αυτό το 10λεπτο ήταν πιο εύστοχοι σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι ήταν κακοί και με σερί 8-18 (!) πλησίασαν στους 5 πόντους (52-47).
Στο δ’ και τελευταίο 10λεπτο, όμως, αν και επήλθε η κόπωση, αποκαταστάθηκε η.. τάξη, οι της Α.Ε.Λ. συνήλθαν κάπως, σημείωσαν 12 πόντους ενώ δέχτηκαν μόνο 5(!) και πήραν την πολυπόθητη νίκη με 64-52.


Οι πρωταγωνιστές
Α.Ε. Λιβαδειάς (Χρυσόγελος): Βέλλιος 4(1), Τερματζίδης 2, Παπαντωνίου 17(2), Γρύλλης 10(2), Δελέγκος 3(1), Παπαδόπουλος 14, Δημητριάδης 14(2), Σταμάτης 3(1).
Α.Ο. «Πολυκράτης» Σάμου (Χρυσοβιτσιάνος): Αντωνούσος, Καρτσωνάκης 4(1), Τοπουζίδης 18(4), Καποτάς 5(1), Περρωτής 19, Λαγουδάκης 6(1), Ράλλης, Τσαρδούλιας.
Τον αγώνα διηύθυναν δυο διαιτητές Β’ Εθνικής κατηγορίας από τον σύνδεσμο διαιτητών Αττικής. Συγκεκριμένα ήταν ο κ. Κάρδαρης Αναστάσιος, 26 ετών (έτος γέννησης 1986), ο οποίος ονομάστηκε διαιτητής το 2005 ενώ αξιολογήθηκε το 2009, φοιητής και ο κ. Μαγκουνής Νικόλαος, 28 ετων (έτος γέννησης 1984), διαιτητής από το 2004, αξιολογημένος από το 2008, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.
Κομισάριος ήταν για μια ακόμη φορά ο αξιολογημένος, Λιβαδείτης, διαιτητής, Γιώργος Χριστοδούλου.

- Στην επόμενη (8η) αγωνιστική η Α.Ε.Λ. έχει εκτός έδρας υποχρέωση και το ταξίδι είναι... μακρυνό. Θα μεταβεί στην Κρήτη για το παιχνίδι με την ομάδα του Α.Ο. Ιεράπετρα. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 8/12, στις 16:30’. -viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ