Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Στη φυλακή ο δολοφόνος της Ξάνθης - Τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα- βίντεο

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Ξάνθης - Τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα [βίντε

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό, τη δολοφονία και τον εμπρησμό της 34χρονης κοπέλας, που σημειώθηκε στην Ξάνθη, με σύμφωνη γνώμη ανακριτική και εισαγγελέα.
Οι άνδρες της Αστυνομίας αναγκάστηκαν να  φυγαδεύσουν τον δολοφόο από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου Ξάνθης, καθώς η ατμόσφαιρα έξω από αυτό ήταν ιδιαίτερα τεταμένη. Κάτοικοι της πόλης φώναζαν συνθήματα και εκδήλωναν με διάφορους τρόπους την οργή τους για το φρικιαστικό έγκλημα.
Οι αστυνομικές αρχές, αφού καθυστέρησαν για αρκετή ώρα τη μεταγωγή του δολοφόνου, κατάφεραν με μια γρήγορη και αιφνιδιαστική επιχείρηση να τον απομακρύνουν από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι συγκεντρωθέντες να εξαγριωθούν, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης, με κατάληξη έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, όπου και οδηγήθηκε ο δολοφόνος για να κρατηρθεί προσωρινά.
Φωνάζοντας συνθήματα ζητούσαν από τους αστυνομικούς να παραδώσουν τον κατηγορούμενο στον κόσμο. Μάλιστα, ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης, Γιώργος Γκοδοσίδης, χρειάστηκε αρκετές φορές να βγει στο προαύλιο του αστυνομικού μεγάρου προκειμένου να τους ηρεμήσει και να τους συμβουλεύσει να διαλυθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ