Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Τον δυσκόλεψε ο Λεβαδειακός

Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από την Τούμπα - Ο Λίνο του χάρισε το 1-0

Ένα υπέροχο γκολ του Άλβες Λίνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 69' χάρισε την νίκη με 1-0 στον ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League, στην Τούμπα.
Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ήταν ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, δίνοντας στο 69ο λεπτό τους τρεις βαθμούς της νίκης στον ΠΑΟΚ, που δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας, που προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Λίνο (81' Σταφυλίδης), Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (58' Λόρενς), Σαλπιγγίδης (87' Πόποβιτς), Αθανασιάδης.
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Γεωργίου, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι (54' Ρομέου), Ακόστα (83' Μαχαίρας), Ροτζέριο, Βασιλείου (79' Μίλιεβιτς).
 Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Γεωργίου, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι (54’ Ρομέου), Ακόστα (83’ Μαχαίρας), Ροτζέριο, Βασιλείου (79’ Μίλιεβιτς).

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος.

Διαιτητής: Βοσκάκης
Βοηθοί: Γκάγκας, Δημητριάδης
Γήπεδο: Τούμπα

Παράσχος: «Δεν μας έκανε τα κέφια η μπάλα»

Παράσχος: «Δεν μας έκανε τα κέφια η μπάλα»
Την ανάγκη του Λεβαδειακού να βρει έναν παίκτη που να έχει το εύκολο τόνισε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ήττα (1-0) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο τεχνικός των Βοιωτών θεωρεί ότι με λίγο μεγαλύτερη τύχη η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα στο ξεκίνημα.

«Επιβληθήκαμε στα πρώτα 20 λεπτά, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν μας έκανε τα κέφια», το σχόλιό του.


Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, με καλό ρυθμό, παλέψαμε με νύχια και με δόντια να πάρουμε τον βαθμό, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, ειδικά στην αρχή, που επιβληθήκαμε στα πρώτα 20 λεπτά, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν μας έκανε τα κέφια. Αν βάζουμε το γκολ, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Ο ΠΑΟΚ γύρισε πιο καλά πίσω, πρόσεξε περισσότερο την άμυνά του και με την καλή κυκλοφορία της μπάλας και τους ποιοτικούς παίκτες που έχει, γιατί έχει ποιοτικούς παίκτες, έφτασε στη νίκη. Εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις.

Ξέραμε πόσο επικίνδυνα είναι τα φάουλ έξω από την περιοχή μας, ειδικά με τον Λίνο, που είναι μισό γκολ, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Το σημαντικό στο παιχνίδι, ήταν αυτό το γκολ του Λίνο.

Για μας ήταν μεγάλη απώλεια ο Πόι, που τραυματίστηκε, γιατί είναι ένας επιθετικός, που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα και να κάνει την ατομική ενέργεια. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, πάλεψαν όσο μπορούσαν.

Εμείς χρειαζόμαστε έναν επιθετικό, γιατί μας λείπει το εύκολο γκολ. Αν και κάνουμε πολλές τελικές προσπάθειες, δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Θα δούμε αν μπορούμε να πάρουμε έναν παίκτη τον Ιανουάριο».

Γεωργίου: «Σταθήκαμε καλά»

Γεωργίου: «Σταθήκαμε καλά»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Λεβαδειακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα με 1-0, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Γεωργίου.

Μάλιστα, ο αμυντικός των Βοιωτών υπογράμμισε πως αν οι συμπαίκτες του ήταν πιο εύστοχοι στο πρώτο μέρος, τότε θα είχαν πετύχει ένα τέρμα.

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα είχαμε δύσκολο έργο, σταθήκαμε όμως αρκετά καλά. Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Ήταν λογικό ότι ο ΠΑΟΚ θα μας πίεζε κάποια στιγμή, το άσχημο όμως είναι ότι δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Σταμάτησε μεν το σερί μας, αν μη τι άλλο όμως κάναμε αξιόλογη προσπάθεια και το παλέψαμε»
, τα λόγια του αμυντικού του Λεβαδειακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ