Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

 
Τρία ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για τον ΠΑΟΚ και βάζουν σε κίνδυνο την δεύτερη θέση.

Την ίδια στιγμή που ο Λεβαδειακός βγήκε από τη δύσκολη θέση με τέσσερις συνεχόμενα «τρίποντα».

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στην Τούμπα, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, από το sport-fm.gr


ΠΑΟΚ:

Μετά από ένα διάστημα που ανέδειξε τις αδυναμίες του στα ντέρμπι και το πόσο ευάλωτος μπορεί να γίνει σ’ ένα ματς που δεν του βγαίνει (όπως στο παιχνίδι με τη Βέροια που έμεινε από νωρίς με 10), ο ΠΑΟΚ θέλει επιστρέφοντας στην έδρα του, να επιστρέψει παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα.

Τέτοιο στην Τούμπα, όταν έχει να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό σαφέστατα είναι μόνο η νίκη. Αρκετά προβλήματα και αυτή την εβδομάδα για τον Γιώργο Δώνη. Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι στον «άσο» ο Παναγιώτης Γλύκος βγήκε νοκ-άουτ, ο Έτο βγήκε κι αυτός εκτός λόγω ενοχλήσεων (αν και δεν προοριζόταν για βασικός), ο Κατσικάς είναι ανέτοιμος, όπως κι οι Γεωργιάδης, Γκαρσία.

Με αυτά τα δεδομένα, μοιάζει να έχει καταλήξει στο εξής σχήμα: Με τερματοφύλακα τον Χακόμπο που επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεξιά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που αν και δεν είναι ούτε 19 έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, αριστερά ο Σταφυλίδης και στο κέντρο -ελλείψει άλλων επιλογών (εκτός Βιβιάν, Κατσικάς)- οι Κουμάλο και Ιντζίδης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάτσε, με τον Λάζαρ, δεξιά ο Φωτάκης κι αριστερά ο Ρομπέρ. Το δίδυμο στην επίθεση θ’ αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη.

Η αποστολή: Χακόμπο, Γιακουμής, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Αποστολόπουλος, Κουμάλο, Ιντζίδης, Στάμου, Κάτσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Λόρενς, Αθανασιάδης, Πέλκας, Γιάννου, Πόποβιτς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:

Εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι ξεκίνησε εξελίσσεται η σεζόν για τον Λεβαδειακό. Τα πρώτα μαζεμένα ανεπιτυχή αποτελέσματα είχαν αρχίσει να δημιουργούν ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά με μετά την αγωνιστική ανάκαμψη στις τελευταίες αγωνιστικές και το 4Χ4 όλα ανήκουν στο παρελθόν.

Στις τάξεις της ομάδας πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα κι όλοι πλην του Στέφανο Ναπολεόνι είναι στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου. Ο Ιταλός επιθετικός δεν ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη. Σε αντίθεση με τον Τζάκσον Μεντί που τελικώς συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού.

Η αποστολή: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ