Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Kαταιγίδα o A.O Mαυροματίου 0-3 τον Αρματηλάτη!!!


Ήρθε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Μαυρομάτi, που πέρασε σαν καταιγίδα από το Άρμα και σκόρπισε τον Αρματηλάτη μόνο με 3-0. Μεγάλη εμφάνιση από τα παιδιά μας που έκλεισαν την χρονιά με το ωραιότερο τροπο. Οι σκόρερ: Μεγάλος 13', Στοιχειος 57',68'. Ο Α.Ο.Μ. ξεκίνησε με τους Λάμπρου Σ., Γρίλλια Μ., Κουτρουλάρα Δ., Δρίτσουλα Μ., Πελωνη Α., Δρίτσουλα Ι., Στοιχειό Στ. (Μανάρας Α. 73'), Σιαμανδούρας Α., Νίκας Χ., Μεγάλος Λ. (Σιαμανδούρας Χ. 86'), Ραχούτης Γ. (Στοιχειός Δ. 80').Tην καλύτερη φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Α.Ο.Μ. στο Άρμα παίζοντας μες στην βροχή όμορφο ποδόσφαιρο δημιουργώντας 20 τελικές προσπάθειες 3 από τις οποίες κατέληξαν στα δίχτυα. Το σκορ φαντάζει μικρό μπροστά σε αυτά που χάθηκαν και τις συνεχείς επιθέσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 12' ύστερα από έξοχο συνδυασμό 4 παιχτών που άλλαξαν την μπάλα με την μια, ο Δρίτσουλας δίνει στον Στοιχειό, αυτός στον Σιαμανδούρα που βρίσκει διαγώνια τον Μεγάλο και από πλάγια δεξιά θέση με συρτό σουτ κάνει το 0-1. Ο Α.Ο.Μ. κυκλοφορούσε όμορφα την μπάλα και δεν κινδύνευε μιας και η αμυντική γραμμή απέκρουε όλες τις διεισδύσεις. Στο 18' χάθηκε η ευκαιρία της χρονιάς από τον Στοιχειό που βγαίνει τετ-α-τετ πλάσαρε, αποκρούει σθεναρά ο γκολκίπερ, στην επαναφορά ο Στοιχειός από τα 4 μέτρα σε κενή εστία στέλνει την μπάλα άουτ. Χάνεται το 0-2 που θα απλοποιούσε τα πράγματα πολύ νωρίς!! Στο 25' σουτ του Δρίτσουλας η μπάλα λίγο άουτ, στο 29' καλό σουτ του Σιαμανδούρα στα χέρια του γκολκίπερ! Στο 42' ο Στοιχειός πάλι τετ-α-τετ απόκρουση, παίρνει το ριμπάουντ πλασάρει από πλάγια, πάνω στη γραμμή ο τελευταίος αμυντικός διώχνει!

Στο Β' ημίχρονο το Μαυρομάτι δεν άφησε περιθώρια θέλοντας να τελειώσει νωρίς το ματς και χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 50' όταν σε λάθος του γκολκίπερ ο Νικάς ακολουθεί τη φάση και πλασάρει στην κενή εστία για να προλάβει ξανά πάνω στη γραμμή ο αμυντικός. Όμως στο 57' ο Δρίτσουλας κλέβει την μπάλα στην περιοχή του και βγαίνει ταχύτατα στην κόντρα πασάρει κάθετα στον Στοιχειό την κατάλληλη στιγμή και αυτός με δυνατό αριστερό γράφει το 0-2. Όμορφες αλλαγές της μπάλας στον κέντρο από Δρίτσουλα, Ραχούτη και Σιαμανδούρα. Δυο καλά σουτ του Δρίτσουλα, το ένα ελάχιστα άουτ, το άλλο αποκρούει εντυπωσιακά στην δεξιά γωνία ο γκολκίπερ. Στο 68' ο Μεγάλος τριπλάρει τον αντίπαλο και μπαίνει από δεξιά, σεντράρει συρτά απέναντι στον επερχόμενο Στοιχειό που με δυνατό αριστερό στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία κάνοντας το 0-3! Πραγματικά 3 πανέμορφα γκολ που έδειξαν ομαδικότητα και σωστή δουλειά από τους παίχτες. Το Μαυρομάτι συνέχιζε να πιέζει δημιουργώντας και άλλες προϋποθέσεις για γκολ που θα έφταναν το σκορ σε άλλο επίπεδο, όμως πρόσεχε και την άμυνα του θέλοντας να κρατήσει το 0. Το κατάφερε αν και απειλήθηκε μόνο με την κεφαλιά του Πικάση στο δοκάρι στο 80' και δυο σουτ που μπλόκαρε ο Λάμπρου!

Έτσι ο Α.Ο.Μ. έφτασε τους 13 βαθμούς και έχει 2 ματς εντός έδρας την νέα χρονιά με Ευαγόρα και Ύπατο. Με σοβαρότητα στο παιχνίδι, είναι μια ευκαιρία για ένα καλό σερί και άνοδο στις υψηλότερες θέσεις τις βαθμολογίας για να βρεθεί εκεί που ανήκει πραγματικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ