Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τα ΜΑΤ έβγαλαν τα κράνη και διαδήλωσαν με το λαό!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...!!!‏

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο η εικόνα είναι από τη Γερμανία. Στις 19 Μαΐου, σε διαδήλωση των εκεί Αγανακτισμένων, οι δυνάμεις των γερμανικών ΜΑΤ έβγαλαν τα κράνη και...
διαδήλωσαν με το λαό! Απίστευτο; Και όμως αληθινό!

Αυτή την εικόνα θα έπρεπε να την είχαμε δει στην Ελλάδα......


Η φωτογραφία κάνει το γύρο του facebook και τα συστημικά Μέσα παραπληροφόρησης φρόντισαν να σας την αποκρύψουν! Για μια ακόμη φορά το διαδίκτυο είναι το μόνο Μέσο που μπορεί κανείς να πληροφορηθεί την αλήθεια.

Διαβάστε Περισσότερα »

Να γιατί... είναι Κάθε μέρα "ΓΕΜΑΤΗ" η ....Βουλή!!!!

 
Μιας και μιλάμε για πολιτικά αυτές της μέρες για τα "λαμόγια"που βρίσκονται μέσα στην Βουλή
ας δούμε και τα καλά της....!!!


Αναρωτιόμασταν τόσο καιρό γιατί η Βουλή είναι κάθε μέρα γεμάτη....Να ένας λόγος!!
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2012 στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

Γίνε και εσύ μέρος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2012 «Διαδρομές με Πυξίδα τη βιβλιοθήκη» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς!
Γίνε Εθελοντής, προσέφερε λίγο από το χρόνο σου, τις γνώσεις σου και τον ενθουσιασμό σου στην προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης της δικής σου Βιβλιοθήκης!
Tο Future Library στηρίζει τις Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο διοργανώνει, σε συνεργασία με 68 Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα, και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας, με τίτλο Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη.
Σ’ αυτή την εκστρατεία συμμετέχει και η Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς και σας προσκαλεί να γίνετε εθελοντές και να βοηθήσετε να αλλάξουμε την εικόνα των στοιβαγμένων βιβλίων και των άδειων ξεχασμένων κτιρίων. Ελάτε μαζί μας, για να παίξουμε, να φτιάξουμε τις δικές μας διαδρομές, να μοιραστούμε ιστορίες, ιδέες, το όραμά μας για καινοτομία και τη χαρά της ανακάλυψης!
Διοχετεύστε τη φαντασία, τις ικανότητες και το κέφι σας στη βιβλιοθήκη μας και τις δράσεις μας, ώστε να γίνει καταφύγιο δημιουργικότητας και μάθησης που αντηχούν παιδικά γέλια, θεατρικά παιχνίδια, εικαστικές δραστηριότητες, ταξίδια μέσα στην πόλη, βόλτες μέσα στα βιβλία, περιπάτους στην ιστορία της περιοχής μας και καινούργιους φίλους.
Ας ξεχάσουμε τις βιβλιοθήκες που ξέρουμε και, αρχίζοντας από τα παιδιά, ας κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για να ανάψουμε όλοι μαζί μια σπίθα ανανέωσης που θα φωτίσει το δρόμο προς την Ελλάδα του μέλλοντος.
Το Future Library προσφέρει την εκπαίδευση των ανθρώπων της Βιβλιοθήκης μας, την οργάνωση και την υποδομή της εκστρατείας. Περιμένουμε ενθουσιώδεις και δημιουργικούς εθελοντές να προσφέρουν την καλή τους διάθεση και τις δεξιότητές τους. Να γίνουν φίλοι μας και μέλη μιας ευρύτερης παρέας.
Όχι μόνο πολύτιμοι συνεργάτες, αλλά συμμέτοχοι!
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μόνο η θέληση για νέες εμπειρίες και ανιδιοτελή προσφορά, στα παιδιά και την κοινότητα. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Ιουνίου. Tην αίτηση εθελοντισμού καθώς και σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στo www.futurelibrary.gr
Το καλοκαίρι που μας έρχεται, ελάτε κοντά στην κοινότητα του Future Library, για να δημιουργήσουμε μαζί μια υπέροχη εμπειρία διάδρασης ανθρώπων και ιδεών, με πυξίδα – τι άλλο; – την δική μας και δική σας βιβλιοθήκη, τη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς!
Η Δράση «Προώθηση της Ανάγνωσης, της Δημιουργικότητας και της Καινοτομίας» υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»
Προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής για την εθελοντική σας δράση: 15 Ιουνίου 2012
Την αίτηση και περισσότερες πληροφορίες για την καλοκαιρινή εκστρατεία και τον εθελοντισμό μπορείτε να βρείτε εδώ: www.futurelibrary.gr
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, για τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, επικοινωνήστε με το Future Library και την Εύα Αναγνώστου, στο τηλέφωνο 2331502003 ή στο e-mail: eva@futurelibrary.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Πιο σέξι πολιτικός της Ευρώπης η Εύα Καϊλή

Εύα Καϊλή, πολιτικός, σέξι, οικονομική κρίση, Ευρωζώνη

Το δικό της λιθαράκι στην καταπολέμηση της κατήφειας που προκαλεί η οικονομική κρίση σε όλη την Ευρωζώνη βάζει η βρετανική εφημερίδα Sun, δημοσιεύοντας μια λίστα με τις πιο σέξι πολιτικούς της Ευρώπης, με τη δική μας Εύα Καϊλή να καταλαμβάνει την κορυφή.
Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η 33χρονη Εύα δεν έχει μόνο πολύ ωραίο παρουσιαστικό, αλλά και το μυαλό που χρειάζεται να διαθέτει κάποιος για να ασχοληθεί με τα κοινά.
Δεύτερη στη λίστα είναι η 36χρονη υπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού της Πολωνίας, Τζοάνα Μούχα, και ακολουθούν η 38χρονη υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, Ορελί Φιλιπέτι, η 41χρονη Ισπανίδα βουλευτής Κάρμε Τσακόν, η 38χρονη Ρουμάνα βουλευτής Έλενα Ουντρέα και η Ιταλίδα Μάρα Καρφάνια.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εξελίξεις στην εξαφάνιση του μικρού Μπεν - Ερευνούν εργοτάξιο για ανθρώπινα οστά στην Κω




Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα βρετανικών μέσων ενημέρωσης, η Ελληνική Αστυνομία σκοπεύει να ξεκινήσει εκ νέου έρευνες σε ένα εργοτάξιο, σε μία ακόμα προσπάθεια να εντοπίσει τον μικρό Μπεν ή να ρίξει φως σε αυτό το μυστήριο.

Τα δημοσιεύματα αυτά αναφέρουν πως όταν εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν από το σπίτι των παππούδων του στην Κω, θεωρείται πως θάφτηκε από λάθος σε ένα εργοτάξιο, όπου γίνονταν χωματουργικές εργασίες και στο οποίο εργοτάξιο έχουν πέσει τόνοι χώματος και μπαζών.

Στην ουσία θεωρούν τα βρετανικά μέσα πως ο μικρός Μπεν θάφτηκε κατά λάθος σε αυτό το εργοτάξιο και για αυτό αναφέρεται πως έχει ζητηθεί η συνδρομική της βρετανικής αστυνομίας για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού σάρωσης του εδάφους, έτσι ώστε να ανιχνεύσει ανθρώπινα οστά.

Ο μικρός Μπεν είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουλίου 1991, με τη μητέρα του Κέρι Νιντμαν να υποστηρίζει από την αρχή έως τώρα, πως ο γιος της είναι θύμα απαγωγής και ζει.

Οι έρευνες για τη πλέον μυστηριώδη εξαφάνιση ανά τον κόσμο ξαναξεκίνησε το περασμένο χρόνο, όταν αξιωματικοί της βρετανικής αστυνομίας είχαν επισκεφτεί το νησί, ενώ παρούσα ήταν και η μητέρα του μικρού Μπεν.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης ιστορίας από αυτή την εξαφάνιση είναι και πως είχαν γίνει έρευνες και μελέτες για το πώς μπορεί να είναι τώρα ο μικρός Μπεν ως ενήλικας πλέον και είχαν παρουσιαστεί και φωτογραφίες.


newsit

Διαβάστε Περισσότερα »

Η Σταμάτη ξόδεψε 83.000 ευρώ για να στολίσει την «φωλιά» της με τον Άκη

Η Σταμάτη ξόδεψε 83.000 ευρώ για να στολίσει την «φωλιά» της με τον Άκη

Καταναλωτικά όργια έκανε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία αγόραζε έπιπλα για το σπίτι της δαπανώντας υπέρογκα ποσά, όπως τα 2,700 ευρώ που έδωσε για ένα κορδόνι κουρτίνας!
Επίσης ένας καναπές της στοίχιζε όσο το εισόδημα ενός καλοπληρωμένου μισθωτού. Τα ποσά αυτά τα δαπανούσε για να επιπλώσει το σαλόνι της στο διαμέρισμα που έμεινε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο επί της Βασιλίσσης Σοφίας 55 πριν ακόμη εκείνος χωρίσει με την πρώτη σύζυγό του και εγκατασταθούν στο νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Τα έξοδα αυτά είναι καταγεγραμμένα στους φακέλους που κατέσχεσαν οι δικαστικές αρχές στο σπίτι του ζεύγους και πλέον αποτελούν μέρος της δικογραφίας.
Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, στον φάκελο των κατασχεθέντων εμπεριέχονται τα εξής παραστατικά από τις αγορές της Βίκυς Σταμάτη:
  • Για δυο καναπέδες έδωσε τον Φεβρουάριο του 2006 34.860,38 ευρώ.
  • Για ένα τραπέζι εισόδου ξόδεψε τον Φεβρουάριο του 2006 21.480 ευρώ.
  • Για ένα έπιπλο εισόδου ξόδεψε τον Οκτώβριο του 2006 4.990 ευρώ.
  • Για ύφασμα για κουρτίνες στο παιδικό δωμάτιο που αγόρασε τον Οκτώβριο του 2006 πλήρωσε 2.760,48 ευρώ.
  • Για ύφασμα για κουρτίνες σε κεντρικό υπνοδωμάτιο πλήρωσε τον Οκτώβριο της ίδιας χρόνιας 6.740 ευρώ.
  • Για ύφασμα για κουρτίνες σαλονιού πλήρωσε την ίδια περίοδο 8.986,82 ευρώ.
  • Για κρόσσι για τους καναπέδες έδωσε 2.626, 57 ευρώ.
  • Για κορδόνι για δύο καναπέδες πλήρωσε 552 ευρώ.
Τα ποσά αυτά δαπανήθηκαν, την ώρα που το ετήσιο εισόδημα της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, από την ΔΕΗ, ανέρχεται σε 25.457,83 ευρώ σύμφωνα με τη βεβαίωση αποδοχών της που βρέθηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι της. Το εισόδημα αυτό αφορά το έτος το 2006.
Και στους δειγματισμούς ρούχων η κυρία Σταμάτη δείχνει να σπαταλά χρήματα με ιδιαίτερη άνεση. Ενδεικτικό είναι πως για τέσσερα κομμάτια (δύο μπλουζάκια, ένα σακάκι και μια βερμούδα) καλείται να πληρώσει το ποσό των 1.130 ευρώ.
Σε άλλο έγγραφο, και πάλι από δειγματισμό ρούχων, το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 7.165 ευρώ και αφορά 19 τεμάχια. Επώνυμα
Διαβάστε Περισσότερα »

Σαρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Πρωτιά με 30%, ΝΔ 26%, ΠΑΣΟΚ 15%

Δημοσκόπηση Public Issue: Πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ με 30%, ΝΔ 26%, ΠΑΣΟΚ 15%

Πρώτος με το εντυπωσιακό ποσοστό του 30% είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύει η  Public Issue, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία με 26%. Στην τρίτη θέση παραμένει το ΠΑΣΟΚ με 15%.
Στην νέα αυτή δημοσκόπηση, η Βουλή παραμένει επτακομματική. Στην τρίτη θέση παραμένει το ΠΑΣΟΚ με 15% το οποίο έχει ωστόσο σημειώσει αύξηση στα ποσοστά του. Μεγάλες είναι και οι απώλειες του ΚΚΕ το οποίο βρίσκεται στην έκτη θέση με 5%, το οποίο βλέπει τους ψηφοφόρους του να το εγκαταλείπουν για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:
  • ΣΥΡΙΖΑ: 30%
  • Νέα Δημοκρατία: 26%
  • ΠΑΣΟΚ: 15%
  • Δημοκρατική Αριστερά: 7%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7%
  • ΚΚΕ: 5%
  • Χρυσή Αυγή: 4,5%
Διαβάστε Περισσότερα »

Γενικό Λογιστήριο του Κράτους: Το Μνημόνιο απέτυχε παταγωδώς!

Γενικό Λογιστήριο του Κράτους: Το Μνημόνιο απέτυχε παταγωδώς!

Σάλος αναμένεται να ξεσπάσει με την απόρρητη έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους όπου γίνεται λόγος για πλήρη εκτροχιασμό του Προϋπολογισμού του 2012 με μαύρη τρύπα 1,3 δισ. ευρώ.
Στην απόρρητη έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου που δημοσιεύει το περιοδικό Επίκαιρα, απεικονίζεται το φάντασμα της πτώχευσης που πλανάται πάνω από τη χώρα. Τα στοιχεία προκαλούν σοκ, και μάλιστα διπλό καθώς -όπως αποκαλύπτει το περιοδικό- τα στοιχεία αυτά έχουν ήδη παρουσιαστεί στους πολιτικούς αρχηγούς κατά τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, προκαλώντας τουλάχιστον δέος στα κομματικά επιτελεία.
Στην τετρασέλιδη έκθεση που συνέταξε το Τμήμα Εσόδων της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού Γενικής Διεύθυνσης περιγράφεται το αδιέξοδο της ελληνικής οικονομίας. Καταρχήν, στην εκτίμηση για την πορεία των εσόδων του τακτικού προϋπολογισμού για το 2012, φαίνεται ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός, καθώς τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου εκτιμούν ότι η «μαύρη τρύπα» για το 2012 θα φτάσει στα 1,3 δισ. ευρώ σε σχέση με το στόχο του συμπληρωματικού προϋπολογισμού που ψηφίστηκε από τη Βουλή το Φεβρουάριο!
Λιγότερα έσοδα από φόρους
Η υστέρηση αυτή οφείλεται, υποστηρίζουν, στην μη είσπραξη φόρων και συγκεκριμένα, του Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας, του ΦΠΑ και των φόρων συναλλαγών και κατανάλωσης.
Μάλιστα, στις τέσσερις σελίδες της Έκθεσης τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου τονίζουν ότι τελικά τα μέτρα που ελήφθησαν στα πλαίσια του Μνημονίου όχι μονο δεν ανέτρεψαν αλλά επέτειναν την ύφεση καθώς οδήγησαν σε κάθετη πτώση την κατανάλωση και άρα τα κρατικά έσοδα.
Η υστέρηση των εσόδων δείχνει ότι ο στόχος για τα έσοδα του 2012 δεν είναι εφικτός και θα απαιτηθεί νέα αναθεώρηση, η δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες. Όπως σημειώνουν τα στελέχη του ΓΛΚ, απαιτείται αναθεώρηση των προβλέψεων εσόδων του 2012, καθώς οι «μακροοικονομικές προβλέψεις είναι δυσμενέστερες». Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη αναθεώρηση του στόχου των εσόδων έγινε τον Φεβρουάριο με τον συμπληρωματικό Προϋπολογισμό.
Επιβεβαιώνονται οι Κασσάνδρες
Η ανάγκη νέας αναθεώρηρησης του Προϋπολογισμού επιβεβαιώνει τις «οικονομικές Κασσάνδρες» -όπως ο Κρούγκμαν, ο Στίγκλιτς, ο Ρουμπινί και άλλοι- που λένε ότι το μείγμα της περιοριστικής οικονομικής πολιτικής δεν αποδίδει, οδηγεί σε εντεινόμενη ύφεση και τελικά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στην ίδια την εφαρμογή του Mνημονίου.
Ουσιαστικά, η Έκθεση αποτυπώνει με τον πιο επίσημο τρόπο αυτό που είναι γνωστό, ότι οι πολίτες δεν αντέχουν πλέον να πληρώνουν επιπλέον φόρους και ότι η προηγούμενη κυβερνήση δεν πήρε έγκαιρα τα μέτρα που απαιτούνταν ώστε να εισπραχθούν όσοι φόροι έχουν θεσπιστεί.
Υπενθυμίζεται ότι ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός, προέβλεπε  καθαρά έσοδα  51,4 δισ. ευρώ για το 2012, Ωστόσο, από το πρώτο τετράμηνο τα καθαρά έσοδα είχαν υστέρηση της τάξης των 334 εκατ. ευρώ σε σχέση με την πρόβλεψη του συμπληρωματικού προϋπολογισμού.
Παράλληλα, οι επιστροφές φόρου το α' τετράμηνο περιορίστηκαν στα 933 εκατ. ευρώ από 1,6 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2011, για να κρατηθεί τεχνητά το έλλειμμα του προϋπολογισμού.
Φταίνε οι περικοπές και η αύξηση φορολογίας
Σύμφωνα με τους συντάκτες της Έκθεσης, βασική αιτία του εκτροχιασμού του Προϋπολογισμού είναι τα σκληρά μέτρα, όπως οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και η αύξηση της φορολογίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΓΛΚ εκτιμά στα 300 εκατ. ευρώ για το 2012 την υστέρηση των εσόδων, εξαιτίας των περικοπών των μισθών και συντάξεων.
Η έκθεση αναφέρει επί λέξει: «Στις εκτιμήσεις εισπράξεων από το Φόρο Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, η επισφάλεια ύψους 300 εκατ. ευρώ εντοπίζεται κυρίως στο μέτρο περικοπής μισθών και συντάξεων, το οποίο λειτουργεί αρνητικά ως προς τα έσοδα από φόρο εισοδήματος κατά 270 εκατ. ευρώ».
Τέλος, στην Έκθεση σημειώνεται ότι οι περικοπές που έπληξαν κυρίως τα μεσαία και χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα θα έχουν ως αποτέλεσμα να σημειωθεί απόκλιση ύψους 60 εκατ. ευρώ σε ότι αφορά στα έσοδα που υπολογίζονταν από τις εισφορές μισθωτών και συνταξιούχων.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Γιώργος Τράγκας ίδρυσε κόμμα: «ΕΛΛΑΔΑ-Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο»

Γιώργος Τράγκας, δημοσιογράφος, διαδίκτυο, ΕΑΜ, Εκλογές 2012, Κάλπες 2012, Εθνικ

Την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα με την επωνυμία «ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ», ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας με το οποίο φιλοδοξεί να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου.
«Όλοι όσοι υπογράφουμε σήμερα την παρούσα πολιτική διακήρυξη συμφωνούμε και εγκρίνουμε τις βασικές αρχές τις αξίες και τους στόχους του νέου πολιτικού φορέα με το όνομα ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και διεκδικούμε την θεμελίωση στον τόπο μιας αληθινής και σύγχρονης δημοκρατίας με άξονες την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισονομία και την αξιοκρατία» αναφέρει μεταξύ άλλων η ιδρυτική διακήρυξη, που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, και την οποία μπορούν να διαβάσουν και να συνυπογράψουν όσοι συμφωνούν και θέλουν να γίνουν ιδρυτικά μέλη του νέου κόμματος.
Ο κ. Τράγκας, δήλωσε πως  «το νέο πολιτικό forum-πολιτικός φορέας θα δραστηριοποιηθεί φυσικά με τη μαζική συμμετοχή σας, δημιουργώντας ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά: Εντός ζωής»
Διαβάστε όλη την ιδρυτική διακήρυξη εδώ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Σαμαρά, το Τρένο της Πανστρατιάς έγινε…Datsun…! “Ολα τα παλιά αγοράζω”


του netakias
Οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τον στενό κύκλο του κ.Σαμαρά, είναι τόσο εξουσιομανείς, που είναι διαθέσιμοι να κάνουν το οτιδήποτε, προκειμένου να αρπάξουν την πρωθυπουργία , κι ας ειναι ο θρόνος τους στημένος επι χιλιάδων νεκρων-θυμάτων του μνημονίου…
Αποδεικνύεται πλέον, ότι δυο χρόνια ο κ.Σαμαράς, ήταν απλώς ανάχωμα του ΠαΣοΚ στην μνημονιακή πολιτική που σάρωσε την Ελληνική Κοινωνία.
Η διαγραφή της Ντόρας στο πρώτο μνημόνιο, ήταν απλώς ένα θεατρινισμός για να γίνει πιστευτός σε όσους τον εξέλεξαν αρχηγό της ΝΔ.
Το Ζάππειο Ι και ΙΙ ήταν τα οχήματα, για να δώσει ελπίδα στον κόσμο, ότι ήταν διαφορετικός από τον συμμαθητή του, ποτέ δεν τα υποστήριξε, ποτέ δεν τα πίστεψε.
Ηταν ανύπαρκτος πολιτικά σε όλα τα μεγάλα αντιεργατικά μέτρα που ψηφίστηκαν από τον ανελλήνιστο ΓΑΠ και την κυβέρνηση του. Μόνο κάτι ανακοινώσεις εδώ κι εκεί, με αβρότητα, αρκεί να μην ενοχληθούν οι μεγάλοι εργολάβοι, καναλάρχες, τραπεζίτες, πολυεθνικές.
Οποιος ξέφευγε από την light αντιπολίτευση, όπως ο κ.Λυμπερόπουλος απλώς διεγράφετω ή έμενε μόνος του, ακάλυπτος να πολεμάει  τους Γύπες των Αγορών όπως ο κ.Καμμένος!
Ισως αν έμενε σε αυτή την αντιμημονιακή πολιτική, να ήταν και Πρωθυπουργός, αλλά η ανικανότητα του Παπανδρέου, που έβαλε σε κίνδυνο το μνημόνιο, τους πρόλαβε τον Οκτώβριο του 2011 κι αναγκάστηκε να αποκαλυφθεί, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον δοτό Πρωθυπουργό,  υπερψήφισε τον προϋπολογισμό, ψήφισε το Μνημόνιο ΙΙ, υπέγραψε  τον εφαρμοστικό αλλά και τις επιστολές υποταγής.
Ο Σαμαράς είναι πλέον ο εκπρόσωπος του Μνημονίου στην Ελλάδα, τώρα δίνει συγχωροχάρτι, σε όλους όσους ο Λαός στις εκλογές της 6η Μαΐου καταδίκασε στην αφάνεια .
Ηταν τέτοια η μεταστροφή, που ανάγκασε ολόκληρο κόμμα να  προσχώρησει, στον Αδωνι και τον Βορίδη!
Στις τελευταίες προσχωρήσεις δεν κρατάει πλέον κανένα πρόσχημα ή αιδώ, είναι απροκάλυπτα τυχοδιωκτικές!
Λόγια, λόγια, λόγια…
Ποια ιδεολογική αναγέννηση της Δεξιάς, ποίες κοινωνικές ζυμώσεις, εδώ έχουν ενα μνημόνιο να υπερασπιστούν οι άνθρωποι.
Από που να ξεκινήσουμε;
Από τον Γ.Χαρβαλιά, διευθυντή του Εθνους την περιοδο Ιαν 2006 – Ιούν 2010 που έκανε αντιπολίτευση στον Καραμανλή, σχεδον καθ όλη την διάρκεια της πρωθυπουργίας του; Οξύμωρο;
Το Αδωνι που μιλάει για πατριωτισμό, πουλάει βιβλία για Θερμοπύλες και Μαραθώνες, αλλά στηρίζει μνημόνια και συμφωνίες υποταγής και παράδοσης της Εθνικής Κυριαρχίας ;
Το Βορίδη, ο “ακροδεξιός” που έγινε αμέσως αγαπητός από τα εκδοτικά συγκροτήματα, μόλις πέρασε στο στρατόπεδο του μνημονίου, ακόμη κι από ιδεολογικούς αντιπάλους, όπως ο Ψαρριανός;
Τον υιο Ψυχάρη, με όση ένταση κουβαλάει το όνομα του πατέρα του, που ταυτίστικε με τον Σημιτικό μεσαίωνα;
Την Ντόρα Μπακογιάννη από ένα κόμμα, που με το ζόρι ξεπέρασε το 2,5% στις εκλογές, χωρίς καμιά ουσιαστική κοινωνική αναφορά, πέρα από το ΝΑΙ στα μνημόνια. Στο πρώτο Ναι διεγράφη, στο δεύτερο επανήλθε !
Στους συντρόφους της, που απέβαλε από το σώμα η λαϊκή ετυμηγορία, που ότι κάνουν, το κάνουν για την πατρίδα, απλώς θα πάρουν εκλόγιμες θέσεις, άλλων που, όπως και νά ‘χει, επέλεξε ο λαός, όχι για την καρέκλα, αλλά για την πατρίδα (το ξανάπα αυτο ε;)
Ο κ.Μαρκογιαννάκης διεγράφει πριν από ένα χρόνο από τον κ.Τραγάκη (Επιτροπής Δεοντολογίας), για το θέμα Πλακιωτάκη, αλληλοκατηγορήθηκαν για πολλά άλλα θέματα, αλλά μπροστά στο κοινό καλό, περασμένα ξεχασμένα κι όλα καλά…
O κ.Αυγενάκης όταν διεγράφει από την ΝΔ είχε δηλώσει ότι το κόμμα της Ντόρας “..αφήνει ένα άρωμα ρεαλισμού το οποίο είναι χρήσιμο σήμερα….”, μάλλον τώρα ο Σαμαρά φοράει το ίδιο άρωμα….
Ο κ. Κοντογιάννης θα πάει πάνω από την σεμνή και δραστήρια βουλευτή Δ.Αυγερινοπούλου, πάρα του ότι ο λαός της Ηλείας την τίμησε με 6310 σταυρούς. Για την πατρίδα πάντα (επαναλαμβάνομαι;)
Τον κ.Κιλτίδη της ΝΔ, της ΔΗ.ΣΥ, του ΛΑΟΣ και τώρα ξανά της ΝΔ, αυτός δεν είναι πολιτικός, είναι ο τροχός της τύχης.
Τον Θάνο Πλεύρη, τον Κυριάκο Βελόπουλο
Για το τέλος άφησα τον Ανατολάκη, είναι ο μόνος που έχει και το ακαταλόγιστο. Γιατί στην ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής που έχει επιφέρει ο κ.Σαμαράς, είναι η καλύτερη μεταγραφή! Εχει παίξει στον Ηρακλή, στον Ολυμπιακό και στον Ατρόμητο, ενώ ήταν κι 21 φορές διεθνής!
Αυτό λοιπόν δεν είναι πανστρατιά, είναι Datsun ενός πανικόβλητου αρχηγού, που μαζεύει αποκόμματα, εκλογικώς αποτυχημένων  κομμάτων, μπροστά στην πανωλεθρία, όχι από την ισχύ του αντιπάλου του, αλλά από την ασυνέπεια των δικών του λόγων, πράξεων κι αποφάσεων.
Τι να πουν ακόμη κι οι ίδιοι Νεοδημοκράτες, όταν απλώς συγκρίνουν το παραπάνω  συνονθύλευμα του κόμματος τους, με την πραγματική πανστρατιά του ιδρυτή τους Κωνσταντίνου Καραμανλή;
Παπακωνσταντίνου, Αβέρωφ, Ράλλης, Παπαληγούρας, Στεφανόπουλος, Λάσκαρης, Εβερτ, Κοντογεώργης, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόγγονας, Κεφαλογιάννης, Πλυτάς, Μπουρνιάς, Μπακογιάννης, Κ.Τσάτσος, Π. Κανελλόπουλος (έστω κι ως ανεξάρτητος βουλευτής-συνεργαζόμενος) κτλ.
Οπως λένε κι οι Αγγλοσάξωνες … I rest my case…..
Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον αγώνα μας ενάντια «μνημονιακη πανστρατια» του Αντώνη και του Μπένυ…..
Ο πανικός τους, είναι μεγαλύτερη απόδειξη, ότι η ψήφος μας είναι ο Ισχυρότερο όπλο στα χέρια, ενός Ελεύθερου και Αδάμαστου λαου, απέναντι στους εραστές των μνημονίων και των δοτών Πρωθυπουργών.
Διαβάστε Περισσότερα »

9 και 10 Ιουνίου γιορτάζει η Λιβαδειά τον Άγιο Ρηγίνο

Άγιος Ρηγίνος Επίσκοπος Σκοπέλου

Διαβάστε Περισσότερα »

Ξεμπλοκάρουν οι προσλήψεις εποχικού προσωπικού στους δήμους




Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Μανιτάκη-ΚΕΔΕ


Ξεμπλοκάρουν οι προσλήψεις εποχικού προσωπικού στους δήμους προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτες ανάγκες σε δημοτικές υπηρεσίες λόγω της θερινής περιόδου, μετά από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθεί αύριο.

Αυτό προέκυψε κατά τη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη ο υπουργός Εσωτερικών κ. Αντώνης Μανιτάκης και διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Κώστα Ασκούνη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επίλυση των επειγόντων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δήμοι λόγω της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου που διανύει η χώρα.

Το πρώτο θέμα που έθεσε η ΚΕΔΕ στον νέο υπουργό Εσωτερικών ήταν η ενεργοποίηση του νόμου για την άρση της απαγόρευσης σύναψης δίμηνων συμβάσεων - λόγω της προκήρυξης εκλογών -, ώστε να προχωρήσουν οι προσλήψεις για προσωπικό καθαριότητας, πυρασφάλειας, ναυαγοσώστες, προσωπικό για τις παιδικές κατασκηνώσεις, υδρονομείς άρδευσης, προσωπικό για τους παιδικούς σταθμούς και καθαρίστριες σχολικών μονάδων κ.ά.
Το δεύτερο θέμα που συζητήθηκε ήταν η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ενημέρωσε τον υπουργό ότι η διαδικασία αντιπαραβολής - λόγω της μη απογραφής 40.000 πρώην δικαιούχων - των αρχείων των δήμων και του Εθνικού Μητρώου ολοκληρώνεται τις αμέσως επόμενες μέρες. Επίσης επισήμανε ότι δεν έχει ακόμη τεθεί σε πλήρη λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμής των δικαιούχων μέσω ΙΒΑΝ, το οποίο διαχειρίζεται η εταιρία «Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε.» (ΔΙΑΣ). Ωστόσο, υπογράμμισε ότι για να πληρωθούν οι δικαιούχοι θα πρέπει να διατεθούν στους δήμους έγκαιρα και τα αναγκαία ποσά. Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι ήδη είναι σε στενή συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκειμένου να εκταμιευτούν εγκαίρως τα κονδύλια.

Το τρίτο θέμα αφορά στην εκταμίευση των 23 εκ. ευρώ, από τον αντίστοιχο λογαριασμό των δήμων, τη ΣΑΤΑ, προκειμένου οι δήμοι να οργανώσουν την αντιπυρική προστασία στις περιοχές τους. Όπως ανακοινώθηκε η διαδικασία εκταμίευσης είναι ήδη σε εξέλιξη.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, εκτός όλων αυτών, έθεσε υπόψη του υπουργού Εσωτερικών πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες επίκειται «κούρεμα» της μηνιαίας επιχορήγησης προς τους δήμους από 149,5 εκ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα σε 105 εκ. ευρώ. Ο κ. Ασκούνης υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο θα συνιστούσε μερική στάση πληρωμών στους δήμους και ζήτησε να παραμείνει η επιχορήγηση στα ίδια επίπεδα των 149,5 εκ. ευρώ, σημειώνοντας ότι ήδη πολλοί δήμοι βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο και σε αδυναμία πληρωμής μισθών.


tovima.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Κλειστά τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις 15 και 18 Ιουνίου ..


Κλειστά θα είναι τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την Παρασκευή, 15 Ιουνίου και τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου, λόγω της διενέργειας των Εθνικών Εκλογών, στις 17 Ιουνίου.

Το υπουργείο Παιδείας έστειλε σχετική εγκύκλιο στα... σχολεία, στην οποία σημειώνεται ότι «τα σχολεία που θα χρησιμοποιηθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ως εξεταστικά κέντρα του Ειδικού Μαθήματος των Αγγλικών, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012, θα παραδοθούν στις αρμόδιες αρχές στις 5 το απόγευμα».

Επίσης, το υπουργείο ζητά από τους διευθυντές των σχολείων, «που διαθέτουν τεχνικά μέσα διευκόλυνσης ατόμων με αναπηρίες (ράμπες κλπ.), να φροντίσουν ώστε να βρίσκονται στη διάθεσή τους».

Με άλλη εγκύκλιό του, το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τις διευθύνσεις εκπαιδευτικών αλλά και τα σχολεία και το υπουργείο Εσωτερικών, ότι «λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου, οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 15 και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012, καθώς τα σχολεία θα παραδοθούν στις δημοτικές αρχές το πρωί της Παρασκευής, 15 Ιουνίου, προκειμένου οι αίθουσες τους να χρησιμοποιηθούν ως καταστήματα ψηφοφορίας. Ως εκ τούτου, οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ' τάξης θα αποσταλούν, για την εγγραφή τους στα γυμνάσια, στις 14 Ιουνίου και την ίδια ημερομηνία, θα χορηγηθούν οι τίτλοι προόδου των υπολοίπων τάξεων».

Στη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου, παρακαλούνται οι διευθυντές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας να ενημερώσουν άμεσα τα σχολεία, περιοχής ευθύνης τους. Επίσης, οι διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας οφείλουν να ενημερωθούν ενυπόγραφα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Βελόπουλος το ζήτησε, οι Ράδιο Αρβύλα του το δείξανε!! – Βίντεο


Ήταν 2 Μαρτίου του 2012 όταν ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και υποψήφιος σήμερα με την Νέα Δημοκρατία μέσα από την συχνότητα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ έκανε μια βαρυσήμαντη δήλωση.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ότι θα είναι ο τελευταίος που θα αποχωρήσει από το ΛΑΟΣ λόγω του… πολέμου που δεχόταν ο πρόεδρος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μάλιστα προκάλεσε όλους να κρατήσουν το βίντεο αυτό για να τον κάνουν ρόμπα!

Ε, οι Ράδιο Αρβύλα, αφού το ζήτησε κάνανε πραγματικότητα την επιθυμία του:


Διαβάστε Περισσότερα »

ΘΗΒΑ:ΑΓΩΝΕΣ TAEKWONDO ME TON ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ


ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 9:00 ΤΟ ΠΡΩΪ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ TAEKWONDO ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟ ΘΗΒΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ
ΧΑΛΚΙΔΑ , ΑΡΤΑΚΗ , ΑΛΙΒΕΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ , ΚΑΡΔΙΤΣΑ , ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ TAEKWONDO ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΜΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΗΒΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ RNB , HIP HOP , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΤΗΣ TV.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ , ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΘΑ ΕΚΦΩΝΗΘΕΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΣΤΟ FACEBOOK ΟΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΜΕ 2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3000 ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣ  ΣΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ, ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.
Viotiashop
Διαβάστε Περισσότερα »

Τσίπρας: Εγώ διεκδικώ, δεν εκλιπαρώ την Ευρώπη, όπως αυτοί

Τσίπρας: Εγώ διεκδικώ, δεν εκλιπαρώ την Ευρώπη, όπως αυτοί

Ανεβάζει τους τόνους του έναντι των αντιπάλων του ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνοντας ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς εκλιπαρούν την Ευρώπη για μια δήλωση τιμωρίας του ελληνικού λαού !
«Φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, συνένοχους της τραγωδίας του λαού» αποκάλεσε ο κ. Τσίπρας τους προέδρους των δυο κομμάτων, σε δηλώσεις του, πριν από λίγο, μετά τη συνάντησή του με ομοσπονδίες εργαζομένων και συνδικαλιστικές οργανώσεις.
«Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που να μπορεί να την εκπροσωπεί με αξιοπρέπεια και επάξια στην Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.
Για τον κ. Βενιζέλο, ο κ. Τσίπρας είπε ότι χθες, στις Βρυξέλλες, φάνηκε «να εκλιπαρεί χαμηλόφωνα για μια δήλωση τιμωρίας του ελληνικού λαού και της πατρίδας μας».
Από την άλλη, προσέθεσε, ο κ. Σαμαράς, «στη ζεστή θαλπωρή των ομοϊδεατών του -την κυρία Μέρκελ και τους άλλους του ΕΛΚ, φάνηκε να αισθάνεται άνετα απέναντι σε αυτούς τους οποίους -μέχρι να γίνει ουραγός και δέσμιος των ακραίων νεοφιλελεύθερων και της κυριας Μπακογιάννη- θεωρούσε αντιπάλους».
Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ηγεσία που να μπορεί να πηγαίνει στο εξωτερικό και να μην λέει αυτά που οι ξένοι ηγέτες είναι έτοιμοι να ακούσουν, αλλά αυτά που ο ελληνικός λαός θέλει να ειπωθούν, να βάζει κόκκινες γραμμές, να χαράζει στρατηγική, να διεκδικεί τα δίκαια του ελληνικού λαού, κάτι που -όπως είπε- μόνο μια κυβέρνηση της Αριστεράς μπορεί να το πράξει.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως μέχρι τις 6 Μαΐου όλοι έλεγαν ότι οι νόμοι του Μνημονίου πρέπει να εφαρμοστούν και ότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση και προσέθεσε πως οι νόμοι αυτοί, δεν ήρθαν να σώσουν τη χώρα και την οικονομία, αλλά να σώσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων επιχειρηματιών.
Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μετά την ανατροπή της 6ης Μαΐου, που πάγωσε τα μνημονιακά μέτρα των ιδιωτικοποιήσεων και της μετενέργειας, θα έρθει η οριστική νίκη στις 17 Ιουνίου, που θα ολοκληρώσει την μεγάλη επιτυχία του λαού και της ελληνικής κοινωνίας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ερυθρόλευκη φιέστα το Σάββατο στη Θήβα

Διαβάστε Περισσότερα »

Το email που κάνει το γύρο του κόσμου (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το email που κάνει το γύρο του κόσμου (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ένα πραγματικά σοκαριστικό email κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για ένα αρχείο με φωτογραφίες της φρίκης από το Ολοκαύτωμα των Εβραίων πριν από 60 χρόνια!Οι φωτογραφίες, είχε διατάξει να τραβηχτούν ο τότε Ανώτατος Διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων, Στρατηγός Ντουάιτ Αϊζενχάουερ προκειμένου να αποτυπώσει το αδιαμφισβήτητο γεγονός του Ολοκαυτώματος των
Εβραίων για να «κλείσει» τα στόματα όλων όσων αμφισβητούν το συγκεκριμένο γεγονός.

Οι φωτογραφίες αυτές, που κάνουν το γύρο του κόσμου, τραβήχτηκαν όταν ο Αϊζενχάουερ μετέβη στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και βρήκε τα θύματα, ενώ ανάγκασε τον γερμανικό λαό από τις γύρω πόλεις να πάει στα στρατόπεδα και να δει την φρίκη, και σε κάποιες περιπτώσεις να θάψουν τους νεκρούς.


Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:

 




















 
Διαβάστε Περισσότερα »

Αυλαία σήμερα για το Ράλι Ακρόπολις! Την Παρασκευή θα διασχίσει την Βοιωτία


Αυτή την εβδομάδα θα διεξαχθούν όλες οι ειδικές διαδρομές για το φετινό rally Acropolis. Η επίσημη εκκίνηση του 58ου "Εθνικού μας" αγώνα, θα δοθεί, πανηγυρικά, την Πέμπτη 24/5, στις 17:00΄, στο ¨Ζάππειο¨.

Αμέσως μετά τα οχήματα θα μεταβούν στην Κινέτα για να διεξαχθεί η 1η ειδική διαδρομή (SS 1: "Kineta"), μήκους 25.24χλμ.
Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 25/5, πρώτη, κανονική, ημέρα του αγώνα τα αγωνιστικά θα τρέξουν στους δρόμους της Κορίνθου, της Βοιωτίας και της Φωκίδας.
Η ημέρα θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς καθώς το 1ο αγωνιστικό θα βγει από το "Park Ferme" ("Service B") στις 06:15' και θα κατευθυνθεί προς τα Πίσια όπου στις 06:53' θα πάρει σημαία εκκίνησης για την 1η ειδική διαδρομή της ημέρας (2η του αγώνα), ¨Αγια Μαρίνα¨ (SS 2: "Aghia Marina"), μήκους 13.80χλμ., μέχρι την Κιρέτα.
Μετά, τα οχήματα μέσω Βιλίων, Προφήτη Ηλία και Ερυθρών θα κατευθυνθούν προς το Νεοχωράκι όπου στις 08:31' θα αρχίσει η 2η ειδική, η ¨Θήβα 1¨ (SS 3: "Thiva 1") μήκους 23,60χλμ. (Μοσχοπόδι).
Στη συνέχεια, τα πληρώματα μέσω της παλαιάς εθνικής οδού και περνώντας από Αλίαρτο, Αγια Παρασκευή, διασταύρωση Αγιου Γεώργιου, Αγια Τριάδα και Αγια Αννα, θα κατευθυνθούν στο σημείο όπου στις 10:20' θ΄ αρχίσει η ειδική διαδρομή: ¨Ελικώνας 2¨ (SS 4: "Elikonas 1") μήκους 19.89 χλμ., που τερματίζει στο Κυριάκι.
Κατόπιν, τα οχήματα θα περάσουν από Στείρι, Δίστομο, Δεσφίνα και θα κατευθυνθούν προς την Ιτέα για ανασυγκρότηση "Regroup & Technical Zone", "Remote Service 1" και ανεφοδιασμό "Refuel" (FIA fuel) (in στις 11:40').
Το 1ο πλήρωμα θα βγει στις 12:08', αλλά δεν θα πάει πολύ μακρυά καθώς η επόμενη ειδική διαδρομή που θα διεξαχθεί είναι οι γνωστοί "Βωξίτες" (SS 5: "Bauxites 1"), μήκους 23.17χλμ. που τελειώνει στο Προσήλιο.
Στη συνέχεια τα οχήματα θα μετακινηθούν μέσω Αμφισσας και Ελαιώνα για την ε.δ.: ¨Δροσοχώρι" (SS 6: "Drosohori"), μήκους 22.00χλμ., η οποία θ΄ αρχίσει στις 12:22' και ολοκληρώνεται κοντά στον Επτάλοφο.
Αμέσως μετά μέσω Λιβαδιού Παρνασσού, Αράχωβας και Δελφών θα κατευθυνθούν και πάλι προς την Ιτέα καθώς ακολουθεί ανασυγκρότηση "Regroup & Technical Zone", "Remote Service 2" και ανεφοδιασμός "Refuel" με τα οχήματα να μπαίνουν στις 14:37' και να βγαίνουν στις 15:05'.
Κατόπιν θα κινηθούν για να ξαναπεράσουν την ε.δ.: "Βωξίτες" (SS 7 "Bauxites 2") στις 15:22' και στη συνέχεια θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Μέσω Ιτέας, Δεσφίνας, Δίστομου, Στειρίου θα κινηθούν προς το Κυριάκι για να ξαναπεράσουν την ε.δ.: "Ελικώνας" (SS 8 "Elikonas 2") στις 17:05'.
Αμέσως μετά μέσω Αγιας Αννας, Αγιας Τριάδας, διασταύρωση Αγιου Γεώργιου, Αγια Παρασκευής, Αλίαρτου, θα συνεχίσουν προς την Θήβα όπου ακουλουθεί "Remote refuel" και στις 18:50' είναι προγραμματισμένο να πάρει εκκίνηση το 1ο όχημα στο 2ο πέρασμα της ε.δ.: "Θήβα" (SS 9 "Thiva 2").
Κατόπιν επιστρέφουν στο Λουτράκι (21:05') για "Flexi Service" και "Park Ferme" για να ολοκληρωθεί η 1η γεμάτη ημέρα του αγώνα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πατώντας εδώ.

alt

Για περισσότερα:
Το site του αγώνα είναι:
Το πρόγραμμα-ωράρια του 58ου ραλι Acropolis μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση:
Τους χάρτες του αγώνα μπορείτε να τους δείτε στην διεύθυνση:
Τον χάρτη των διαδρομών της Παρασκευής 25/5 μπορείτε να τον δείτε στην διεύθυνση:

Διαβάστε Περισσότερα »

280 ευρώ το μήνα για πλύσιμο χεριών!Τα απίθανα επιδόματα συνεχίζονται



Η χώρα βυθίζεται, μισθοί και συντάξεις θα πληρωθούν οριακά καθώς το ταμείο είναι μείον, αλλά τα τρελά συνεχίζονται.


Η πρόκληση δεν έχει όρια καθώς συντηρούνται ακόμη μερικά από τα πιο απίθανα επιδόματα, τα οποία “ναι” μεν υπάρχουν για να δικαιολογούνται (πρακτική που ακολουθήθηκε για δεκαετίες) κάποιες αυξήσεις στους πενιχρούς μισθούς παραμένουν όμως ..προκλητικά από τη στιγμή που κάποιοι συνεχίζουν να τα παίρνουν άνευ λόγου και αιτίας...

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Αδέσμευτος Τύπος” υπάρχουν ακόμη σε υπηρεσίες του Δημοσίου επιδόματα όπως για το... πλύσιμο των χερτιών στον ΟΣΕ που είναι 280 ευρώ το μήνα (ήταν 420 και ... περικόπηκε) ή το επίδομα ... φαξ(!) των 580 ευρώ το μήνα που παίρνουν υπάλληλοι της ΔΕΗ!

Το διαβόητο επίδομα κεραίας εξακολουθεί να υπάρχει στον ΗΣΑΠ και φτάνει τα 750 ευρώ το μήνα, ενώ ακόμη υπάρχει και το επίδομα φακέλου (!), σε ολόκληρο το δημόσιο, καθώς η μεταφορά φακέλων από γραφείο σε γραφείο πρέπει προφανώς να αμείβεται εξτρά!

Μεταξύ άλλων ξεχωρίζει επίσης το επίδομα... περιποίησης πελάτη για τους υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας!
Αυτά τα επιδόματα... ξέφυγαν;

Πόσοι τα δικαιούνται;
Άραγε εν μέσω κρίσης είναι δίκαιο και υπάρχουν ενώ άλλοι υπάλληλοι του δημοσίου είδαν το εκκαθαριστικό τους στο... 0 ή την ώρα που άλλοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα βρίσκονται χωρίς δουλειά;

Άραγε δεν θα ήταν καλύτερο το Δημόσιο να κάνει κάποιες οικονομίες για να μπορέσει να αποπληρώσει χιλιάδες εμπόρους επιχειρηματίες κλπ στους οποίους παρακρατεί τον ΦΠΑ;
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Μυτιληναίος, οι αποκαλύψεις και ο καυγάς ΔΕΗ - ΡΑΕ


Συνεχίζεται ο θόρυβος για τα χρέη του επιχειρηματία κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου στη ΔΕΗ, ύστερα και από την αντίδραση της εταιρείας εναντίον απόφασης που έλαβε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.
Η ΡΑΕ όρισε στα 42 ευρώ ανά μεγαβατώρα την προσωρινή τιμή πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας προς την εταιρεία «Αλουμίνιον Α.Ε.» του Ομίλου Μυτιληναίου.
Αμέσως η ΔΕΗ αντέδρασε και με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για απόφαση που ζημιώνει τη δημόσια επιχείρηση και την υποχρεώνει να πωλεί κάτω του κόστους. Η ΔΕΗ επιφυλάσσεται μάλιστα «να ασκήσει όλα τα προβλεπόμενα νόμιμα μέσα κατά της εν λόγω Απόφασης της ΡΑΕ ενώπιον κάθε Αρχής, Εθνικής ή Ευρωπαϊκής».
Στελέχη της ΔΕΗ σημειώνουν ότι πρόκειται για παρέμβαση της ανεξάρτητης Αρχής που δημιουργεί οφέλη στον επιχειρηματία κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο. Η προσωρινή τιμή μειώθηκε από 82 ευρώ ανά μεγαβατώρα τον Φεβρουάριο σε 42 ευρώ τώρα και παρότι η εταιρεία«Αλουμίνιον της Ελλάδος» οφείλει σύμφωνα με υπολογισμούς της ΔΕΗ 107 εκατομμύρια ευρώ, που μαζί με τους τόκους για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, σκαρφαλώνει στα 110 εκατομμύρια!
Κέρδη 99,4 εκατ. ευρώ
Αυτά τα ενδιαφέροντα συμβαίνουν ενώ ο Όμιλος Μυτιληναίου ανακοίνωσε σημαντική κερδοφορία (99,4 εκατομμύρια ευρώ το 9μηνο του 2011, δηλαδή σχεδόν όσα χρωστάει στη ΔΕΗ) και προχωρά σε εξαγορές!
Δεν είναι τυχαίο ότι στελέχη της ΔΕΗ εκτιμούν ότι η απόφαση της ΡΑΕ ανατρέπει το νομικό πλαίσιο της αγοράς και απαλλάσσει την «Αλουμίνιον» από κόστη που της αναλογούν και αφήνουν αιχμές περί πολιτικών παρεμβάσεων υπέρ του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου. Οι ίδιες πηγές επικαλούνται μάλιστα τη χαρακτηριστική διατύπωση στην ανακοίνωση ΔΕΗ εναντίον της ΡΑΕ ότι «υιοθετεί σχεδόν εξ ολοκλήρου τις απόψεις της "Αλουμίνιον" και αγνοεί παντελώς τις τεκμηριωμένες επί του θέματος θέσεις της ΔΕΗ».
Τα στοιχεία αυτά προστίθενται σε μια σειρά αποκαλύψεων και δημοσιευμάτων που έχουν γίνει σχετικά με την υπόθεση αυτή αλλά και για πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο κ. Μυτιληναίος έχει πετύχει απαλλαγή από το χαράτσι της ΔΕΗ.
Απαλλαγή από τα χαράτσια
Σύμφωνα με είδηση που δεν έχει ακόμα διαψευσθεί από τους αρμόδιους να απαντήσουν, η απαλλαγή από το χαράτσι δεν έχει επιτευχθεί μόνον για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας του κ. Μυτιληναίου, αλλά και για 1.100 σπίτια και καταστήματα που φέρονται ως ιδιοκτησία της, με συνολικό εμβαδόν 120.000 τ.μ. στην Παραλία του Διστόμου, που –άγνωστο πώς- εντάχθηκαν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις.
Αυτά τα ενδιαφέροντα συμβαίνουν με πρωταγωνιστή έναν επιχειρηματία όπως ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα στο παγκοσμίου κύρους οικονομικό δίκτυο "Bloomberg" ότι η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα θα ήταν χρυσορυχείο για τις επιχειρήσεις του.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρήκε η ασφάλεια στο γραφείο του Άκη μαζί με τις πλάκες χρυσού!

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου στην Κόμνα Τράκα, όπου πραγματοποιούσε τα περισσότερα από τα ραντεβού του!

Σε έρευνα που έγινε στο συγκεκριμένο γραφείο, το οποίο μάλιστα διακοσμούσε στην είσοδο αρχαίος αμφορέας...
βρέθηκαν πιστόλια, περίστροφο, δίκαννα και δεκάδες γεμιστήρες.

Αναλυτικότερα, βρέθηκαν χάρτινες κούτες, πλαστικές ή ξύλινες θήκες που περιείχαν:

- Πιστόλι 8mm, μοντέλο SM10 μάρκας PHONER SPORWAFFENFABRK GHBH

- Δυο πιστόλια 9mm, μάρκας ZASTAVA

- Πιστόλι 22mm

- Περίστροφο μάρκας ZASTAVA 357 MAGNUM

- Πιστόλι μάρκας TAC ALEX VA

- Πολεμικό τυφέκιο, διαμετρήματος 5,56 ΝΑΤΟ

- Πολεμικό τυφέκιο, μάρκας CARTEA TEHNICA των 7,92mm

- Δυο τυφέκια κι ένα δίκαννο χωρίς σειριακό αριθμό

- Δεκάδες γεμιστήρες και φυσίγγια

Υπενθυμίζεται ότι ήδη είχε κατασχεθεί όπλο (και μάλιστα πυροβόλο) στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ στο σπίτι της κόρης του, Αρετής, βρέθηκαν μεταξύ άλλων 10 πλάκες χρυσού και 17 χρυσά νομίσματα…
Διαβάστε Περισσότερα »

Τουλάχιστον 500 πολιτικούς και δημάρχους ψάχνει το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό

Πάνω από 500 πολιτικοί και αιρετοί άρχοντες στα δίχτυα του ΣΔΟΕ

Περισσότερα από 500 άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται πολιτικοί και αιρετοί άρχοντες, έχει βάλει στο στόχαστρό του το ΣΔΟΕ, ελέγχοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία και ερευνώντας πληροφορίες και καταγγελίες για παράνομο και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Πρόκειται για μία έρευνα στα δίχτυα της οποίας έπεσε και η τέως βουλευτής και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Φεβρωνία Πατριανάκου, έγγραφα της συγκεκριμένης υπόθεσης δημοσίευσε και το iefimerida.gr.
Η είδηση θα περνούσε στα «ψιλά», ως αυτονόητη διαδικασία ενός ελεγκτικού μηχανισμού, εάν δεν αφορούσε σε πρώην υπουργούς, βουλευτές και αιρετούς ΟΤΑ, πόσο μάλλον όταν υψηλόβαθμο στέλεχος του Σώματος σημειώνει ότι τα πρώτα δείγματα αυτών των ελέγχων δείχνουν ότι υπάρχει «ψωμί»!
Η έρευνα εστιάζεται στον εξαντλητικό έλεγχο του πόθεν έσχες των εν λόγω προσώπων, αλλά και στην άρση του τραπεζικού τους απορρήτου, έτσι ώστε να περάσουν από «κόσκινο» οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί αλλά και οι κινήσεις τους στο επίμαχο χρονικό διάστημα. Αν και επί του παρόντος δεν έχει ζητηθεί η συνδρομή του ΚΕΠΥΟ, είναι πολύ πιθανόν να αναζητηθούν στοιχεία για το φορολογικό προφίλ των εμπλεκομένων προσώπων, έτσι ώστε η αντιστοιχία των περιουσιακών τους στοιχείων με τα δηλούμενα εισοδήματα, να είναι πληρέστερη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έρευνα- που μπορεί να φέρει στον αφρό νέα... λαβράκια- δεν περιορίζεται εντός των τειχών της Αττικής, αλλά διεξάγεται σε όλη την Επικράτεια από όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Σώματος. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, στη πρόσφατη συνάντηση του με τον υπουργό Οικονομικών, ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ δεν έκρυψε τη δυσφορία του για την αποψίλωση του Σώματος από τα έμπειρα στελέχη, ζητώντας την ενίσχυση του ΣΔΟΕ έτσι ώστε να μπορέσει να σηκώσει το βάρος των ελέγχων που αναπτύσσονται σε πολλά επίπεδα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Κύμα μετανάστευσης Πορτογάλων προς την (πρώην αποικία τους) Ανγκόλα

 


 Χιλιάδες νέοι κάνουν αιτήσεις για βίζα ώστε να μεταναστεύσουν μόνιμα..







 Ήδη, περίπου 20.000 άτομα ετησίως κάνουν, τα τελευταία χρόνια, το επτάωρο αεροπορικό ταξίδι μέχρι την πρωτεύουσα της Ανγκόλας, Λουάντα, αναζητώντας...   καλύτερη επαγγελματική τύχη και μια πιο αισιόδοξη καθημερινότητα.

Η κυβέρνηση του πορτογάλου πρωθυπουργού Πέδρο Πάσος Κοέλιο ανέφερε ότι το ποσοστό ανεργίας έφτασε το 14,9 % για το πρώτο τρίμηνο του 2012, από 12,4 % κατά την ίδια περίοδο πέρυσι, γεγονός που σπρώχνει όλο και περισσότερους άνεργους να στραφούν στην Ανγκόλα, η αγορά εργασίας της οποίας διαθέτει πολύ σοβαρά πλεονεκτήματα. Καταρχάς δεν θα αντιμετωπίσουν γλωσσικά εμπόδια αφού στην αφρικανική χώρα η εθνική γλώσσα είναι τα πορτογαλικά. Επίσης, το 40% από τα 18 εκατομμύρια των κατοίκων της είναι αναλφάβητοι κι όσοι δεν έχουν την εκπαίδευση και την κατάρτιση δεν είναι σε θέση να βρουν εργασία - συνεπώς η ζήτηση για πτυχιούχους και έμπειρους εργαζόμενους είναι υψηλή.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι μηνιαίοι μισθοί στη πρώην αποικία μπορούν να ανέλθουν μέχρι τα… 10.000 ευρώ για ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση όπως γιατροί ή μηχανικοί.

Η Ανγκόλα κέρδισε την ανεξαρτησία της το 1975, ένα χρόνο μετά την ανατροπή της πορτογαλικής δικτατορίας με την «επανάσταση των γαρυφάλων» του 1974. Εκτοτε εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς πετρελαίου στην Μαύρη Ήπειρο, ενώ διαθέτει και πλούσια κοιτάσματα διαμαντιών. Η αφρικανική χώρα ήταν κάποτε και η τρίτη μεγαλύτερη εξαγωγέας καφέ στον κόσμο, αλλά λόγω της συνεχούς εξόρυξης πετρελαίου κατά τη διάρκεια του πολέμου, και λόγω του διεθνούς ανταγωνισμού από άλλες καφεπαραγωγούς χώρες οι περισσότερες φυτείες εγκαταλείφθηκαν.
Διαβάστε Περισσότερα »

Δεν χορηγούν φάρμακα επί πιστώσει σήμερα τα Φαρμακεία


Παρόλο που ανακοινώθηκε ότι θα καταβληθεί μέρος των χρωστούμενων αύριο

Συνεχίζουν την άρσης της πίστωσης προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ οι φαρμακοποιοί μέχρι να εξασφαλισθεί απαραίτητο κονδύλιο από τον κρατικό προϋπολογισμό, έτσι ώστε τα φαρμακεία να συνεχίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους και η φαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων να συνεχισθεί αδιατάραχτα.

Σήμερα Πέμπτη, ανοίγουν τα φαρμακεία, αλλά οι φαρμακοποιοί δεν θα δίνουν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του Οργανισμού.

Ανακοινώθηκε πάντως από το υπουργείο Υγείας ότι οι αρμόδιοι του ΕΟΠΥΥ προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Μαϊου, να εκταμιευθούν 75 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, δρομολογούνται και οι επόμενες πληρωμές μέχρι τις 31 Μαϊου και τις 14 Ιουνίου, οπότε και θα εξοφληθούν οι υποχρεώσεις των μηνών Μαρτίου και Απριλίου,
Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε το νέο νόμισμα της Ελλάδας!



Έχει ήδη αρχίσει να τυπώνεται και θα είνδιαθέσημο μετά τις εκλογές …

Διαβάστε Περισσότερα »

"Χοντρό" άδειασμα Σκανδαλίδη σε Διαμαντοπούλου...


Τελικά, ο Κώστας Σκανδαλίδης, μίλησε για το θέμα της επανακαταμέτρησης στην Α΄ Αθήνας με φόντο την... Άννα Διαμαντοπούλου.
Τι είπε;

«Ο... λαός της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά με εξέλεξε πρώτο βουλευτή. Εδώ και μερικές μέρες επιχειρείται μια αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα για δήθεν λάθη, για εκπρόθεσμες επανακαταμετρήσεις από τρίτους, για «ηθικούς νικητές» και άλλα γλαφυρά. Δεν συνηθίζω ούτε να κρύβομαι, ούτε να εκπροσωπούμαι από τρίτους, ούτε να λειτουργώ με διαρροές. Παρακαλώ να σταματήσει πάραυτα η σπέκουλα γιατί κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στην παράταξη τη στιγμή που ενωμένη πρέπει να δώσει τη μάχη της Αθήνας για να αυξήσει τα ποσοστά και τις έδρες της».

Διαβάστε Περισσότερα »

Είχε στη βαλίτσα του έξι ψητά και επιχρυσωμένα βρέφη!

Μ ια απίστευτα σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από άρθρο των New York Daily News,
καθώς στο… βωμό της μαύρης μαγείας φαίνεται, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ότι θυσιάστηκαν νεογέννητα μωράκια!

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα από έναν τυπικό τελωνειακό έλεγχο στο αεροδρόμιο της Μπανγκόγκ, οι υπάλληλοι ανακάλυψαν ότι μέσα στις αποσκευές ενός 28χρονου Βρετανού βρίσκονταν καλά τοποθετημένα έξι βρέφη, ηλικίας από δύο έως επτά μηνών, τα οποία μάλιστα ήταν ψημένα (!) και στην πλειονότητά τους τυλιγμένα με φύλλα χρυσού! Ο δράστης ονομάζεται Τσοου Χοκ Κουεν και σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Αστυνομίας της Ταϋλάνδης, που επικαλούνται οι New York Daily News, τα ψητά βρέφη αποτελούν μέρος της Kuman Thong, μιας διαδεδομένης τελετής μαύρης μαγείας που το όνομά της στα ελληνικά σημαίνει «χρυσό παιδί». Η τελετή αυτή υποστηρίζουν πως φέρνει καλή τύχη στον κάτοχο των νεκρών μωρών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα , ο 28χρονος είχε σκοπό να πουλήσει τα βρέφη στην Ταϊβάν, ένα μέρος, όπου θα μπορούσε να κερδίσει από την πώληση του κάθε βρέφους ξεχωριστά μέχρι και 6.400 δολάρια! Ο Βρετανός που συνελήφθη από τις τοπικές αρχές αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μόλις ενός έτους, καθώς δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη από πού ακριβώς προέρχονται τα πτώματα των βρεφών. Οι έρευνες της αστυνομία, πάντως, συνεχίζονται εντατικά.






Διαβάστε Περισσότερα »

Οι Γαλάζιες Σημαίες σε Βοιωτία,Φθιώτιδα,και Εύβοια



Με 394 βραβευμένες ακτές _ επτά περισσότερες από πέρυσι _, η Ελλάδα κατέχει και πάλι τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 48 χώρες. Φέτος, η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε συνολικά 3.179 ακτές και 659 μαρίνες σε όλο τον κόσμο. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), η οποία είναι ο Εθνικός Χειριστής του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» στη χώρα μας.


Η Στερεά Ελλάδα φέτος πήρε 12 Γαλάζιες Σημαίες, 4 περισσότερες από το 2011
ΒΟΙΩΤΙΑ [2]
Δήμος Τανάγρας: Πλάκα Δηλεσίου
Δήμος Διστόμου -Αράχωβας - Αντίκυρας: Άγιος Ισίδωρος

ΦΘΙΩΤΙΔΑ [8] 
Δήμος Στυλίδας: Γλύφα
Δήμος Μώλου- Αγ. Κωνσταντίνου: Καμένα Βούρλα/Γαλήνη
Δήμος Λοκρών: Σκάλα Αταλάντης - Τραγάνα - Λιβανάτες 1/Κυανή Ακτή - Λιβανάτες 2/Σχοινιάς - Λιβρίχιο - Σουβάλα (οι δυο τελευταίες είναι παραλίες της  Αρκίτσας)
ΕΥΒΟΙΑ [2]
Δήμος Χαλκιδέων: Αλυκές Δροσιάς
Δήμος Ερέτριας: Ερέτρια 3

Διαβάστε Περισσότερα »

Θανατηφόρο έξω από την Λιβαδειά-Αποκλειστικό

19XΡΟΝΟΣ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ


Θανατηφόρο τοχαίο  έγινε λίγο μετά τις 10:00΄ χθες βράδυ στο δρόμο Λιβαδειάς – Θήβας. .  Όχημα ερχόμενο από Λιβαδειά καρφώθηκε στην κυριολεξία και ξύρισε δέντρο έξω από το εξοχικό κέντρο "μπακαλιαράκια". Το όχημα έπεσε με τόσο δύναμη πάνω στο δέντρο που στη συνέχεια πετάχτηκε πολλά μέτρα μακρυά και πήρε φωτιά.  Στο όχημα επέβαινε μόνο ο οδηγός ο οποίος και ανασύρθηκε νεκρός.
Όταν η ομάδα του viotiashop έφτασε εκεί ήταν αυτοκίνητα της πυροσβεστικής, η ΕΛΠΑ και προσπαθούσε να μαζέψει μία στην κυριολεξία άμορφη μάζα σιδερικών.  Δείτε τις φωτογραφίες από τα συντρίμμια του οχήματος.
Ακόμα όπως μας είπε ο διοικητής Αστυνομίας είναι άγνωστες οι αιτίες του δυστυχήματος.















Απο Viotiashop





Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ