Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αυλαία σήμερα για το Ράλι Ακρόπολις! Την Παρασκευή θα διασχίσει την Βοιωτία


Αυτή την εβδομάδα θα διεξαχθούν όλες οι ειδικές διαδρομές για το φετινό rally Acropolis. Η επίσημη εκκίνηση του 58ου "Εθνικού μας" αγώνα, θα δοθεί, πανηγυρικά, την Πέμπτη 24/5, στις 17:00΄, στο ¨Ζάππειο¨.

Αμέσως μετά τα οχήματα θα μεταβούν στην Κινέτα για να διεξαχθεί η 1η ειδική διαδρομή (SS 1: "Kineta"), μήκους 25.24χλμ.
Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 25/5, πρώτη, κανονική, ημέρα του αγώνα τα αγωνιστικά θα τρέξουν στους δρόμους της Κορίνθου, της Βοιωτίας και της Φωκίδας.
Η ημέρα θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς καθώς το 1ο αγωνιστικό θα βγει από το "Park Ferme" ("Service B") στις 06:15' και θα κατευθυνθεί προς τα Πίσια όπου στις 06:53' θα πάρει σημαία εκκίνησης για την 1η ειδική διαδρομή της ημέρας (2η του αγώνα), ¨Αγια Μαρίνα¨ (SS 2: "Aghia Marina"), μήκους 13.80χλμ., μέχρι την Κιρέτα.
Μετά, τα οχήματα μέσω Βιλίων, Προφήτη Ηλία και Ερυθρών θα κατευθυνθούν προς το Νεοχωράκι όπου στις 08:31' θα αρχίσει η 2η ειδική, η ¨Θήβα 1¨ (SS 3: "Thiva 1") μήκους 23,60χλμ. (Μοσχοπόδι).
Στη συνέχεια, τα πληρώματα μέσω της παλαιάς εθνικής οδού και περνώντας από Αλίαρτο, Αγια Παρασκευή, διασταύρωση Αγιου Γεώργιου, Αγια Τριάδα και Αγια Αννα, θα κατευθυνθούν στο σημείο όπου στις 10:20' θ΄ αρχίσει η ειδική διαδρομή: ¨Ελικώνας 2¨ (SS 4: "Elikonas 1") μήκους 19.89 χλμ., που τερματίζει στο Κυριάκι.
Κατόπιν, τα οχήματα θα περάσουν από Στείρι, Δίστομο, Δεσφίνα και θα κατευθυνθούν προς την Ιτέα για ανασυγκρότηση "Regroup & Technical Zone", "Remote Service 1" και ανεφοδιασμό "Refuel" (FIA fuel) (in στις 11:40').
Το 1ο πλήρωμα θα βγει στις 12:08', αλλά δεν θα πάει πολύ μακρυά καθώς η επόμενη ειδική διαδρομή που θα διεξαχθεί είναι οι γνωστοί "Βωξίτες" (SS 5: "Bauxites 1"), μήκους 23.17χλμ. που τελειώνει στο Προσήλιο.
Στη συνέχεια τα οχήματα θα μετακινηθούν μέσω Αμφισσας και Ελαιώνα για την ε.δ.: ¨Δροσοχώρι" (SS 6: "Drosohori"), μήκους 22.00χλμ., η οποία θ΄ αρχίσει στις 12:22' και ολοκληρώνεται κοντά στον Επτάλοφο.
Αμέσως μετά μέσω Λιβαδιού Παρνασσού, Αράχωβας και Δελφών θα κατευθυνθούν και πάλι προς την Ιτέα καθώς ακολουθεί ανασυγκρότηση "Regroup & Technical Zone", "Remote Service 2" και ανεφοδιασμός "Refuel" με τα οχήματα να μπαίνουν στις 14:37' και να βγαίνουν στις 15:05'.
Κατόπιν θα κινηθούν για να ξαναπεράσουν την ε.δ.: "Βωξίτες" (SS 7 "Bauxites 2") στις 15:22' και στη συνέχεια θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Μέσω Ιτέας, Δεσφίνας, Δίστομου, Στειρίου θα κινηθούν προς το Κυριάκι για να ξαναπεράσουν την ε.δ.: "Ελικώνας" (SS 8 "Elikonas 2") στις 17:05'.
Αμέσως μετά μέσω Αγιας Αννας, Αγιας Τριάδας, διασταύρωση Αγιου Γεώργιου, Αγια Παρασκευής, Αλίαρτου, θα συνεχίσουν προς την Θήβα όπου ακουλουθεί "Remote refuel" και στις 18:50' είναι προγραμματισμένο να πάρει εκκίνηση το 1ο όχημα στο 2ο πέρασμα της ε.δ.: "Θήβα" (SS 9 "Thiva 2").
Κατόπιν επιστρέφουν στο Λουτράκι (21:05') για "Flexi Service" και "Park Ferme" για να ολοκληρωθεί η 1η γεμάτη ημέρα του αγώνα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πατώντας εδώ.

alt

Για περισσότερα:
Το site του αγώνα είναι:
Το πρόγραμμα-ωράρια του 58ου ραλι Acropolis μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση:
Τους χάρτες του αγώνα μπορείτε να τους δείτε στην διεύθυνση:
Τον χάρτη των διαδρομών της Παρασκευής 25/5 μπορείτε να τον δείτε στην διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ